Şimdi Ara

Usb den format atarken

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar konuyu umarim dogru yere acmisimdir.
    Benim dvd-rw bozuk ve mecburen usb den format atmak zorundayim, sorum su;
    32 gb usb bellek var ve windows dosyalarini icine aticam tamam ama oyun,resimler tarzi gerekli dosyalarida usb nin icine atsam sorunsuzca format atabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://forum.donanimhaber.com/m_45892475/tm.htm
    Format atmadan önce bu program usb diskinizi biçimlendirir ve gerekli format dosyalarını oluşturur.Biçimlendirdikten ve dosyaları kurduktan sonra diğer dosyalarınızı içine atabilirsiniz sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aga. -- 3 Ağustos 2013; 14:21:45 >
  • Aga. kullanıcısına yanıt
    hocam tesekkürler ancak soruma cevap bulamadım konuda.
  • Yukarıda anlattım ama anlaşılmadı sanırsam.Windows dosyalarını direk usb içine atarsan format atamazsın.Boot özelliği kazandırarak ancak format atarsın.O yüzden önce usb belleğin içindeki dosyaları bir yere kopyala.Yukarda linkini verdiğim yere tıklayarak usb belleğine boot özelliği kazandır.İşlem bittikten sonra Usb belleğin içindeki önceden bir yere kopyaladığın dosyaları tekrar Usb belleğin içine atabilirsin.Bu şekilde problem olmaz.
  • Hocam dosyalari kopyalayabilicegim bi yer yok malesef, d ve c ye format atacagim ve baska usb bellegim yok. Yani anladigim usb nin icinde sadece windows dosyalari olucak, oyun resim tarzi dosyalar olmicak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windovs veya resimlerini usb belleginle başka bir bilgisayara taşı işin bitincede aynı şekilde oradan geri al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.