Şimdi Ara

USB den güç almak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FM. F kullanıcısına yanıt
    FM. Yarbay genel olarak mı yoksa benim açtığım konudan mı duygapsaulandınız? Ne yapsam ki bilmiyorum şimdi ne diyeceğimi bilemedim :-) ..bi soru sormak isterim size de o halde; şimdi 16 yıllık bir dekstop computerden sökülen 12V 0.40A lık bir büyük fanı biraz serinletsin diye ucuna kırmızı siyah denk gelecek şekilde önceden söktüğüm cd-romun giriş devresine (tabi 6 pin var ve fanın ucundaki iki pini ile temas eden jarkı) soktum.. diğer yandan da usb yi laptopa takıp iki kırmızı siyah açık uçları yine kabloların denk geleceği pinlerin arka uzantısına bağladım.. sonuçta fanı ara giriş jarkı niyetiyle kullanacağım cd romun jarkına takıp da usb ye bağlayıp fanın çalışması herhangi bir sorun çıkartır mı ? Cevaplarsanız çok sevinirm çünki fanın maşallahı var iyi üfürüyor teşekkür ederim Yarbayım
  • aakif01 A kullanıcısına yanıt
    Konuyu açtığımda ortaokuldaydım aradan 7 sene geçmiş, siz konuyu uplayınca şöyle bi eskilere gittim Konuya gelirsek inanın yeterli bilgiye sahip değilim. Sorunuzu cevaplayacak arkadaşlar vardır mutlaka burda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.