arkadaşlar ben usb den pardus kurdum bir tane program ile iso dosyasını usb ye tanıttım ve bilgisayarı yeniden başlatıp pardusu kurdum. şimdi usb deki dosyaları silemiyorum (windowsdan da biçimlendirdim olmadı) .Usb yi tekrar nasıl kullanılabilir hale getiricem
usb den pardus kurmak için yaptıgım işlemler aşagıdaki gibidir. # indirmiş olduğunuz Pardus ISO dosyasının uzantısını .img olarak değiştirin. # Image Writer for Windows yazılım paketini indirip arşivi açın. (Üst sıradaki xxx-win32.zip dosyasını indirin) # Arşivden çıkan Win32DiskImager.exe dosyasını çalıştırın. # Image File olarak uzantısını değiştirdiğiniz .img dosyasını gösterin. Device olarak USB belleğinizi seçin ve Write düğmesine tıklayın. # İşlem tamamlandıktan sonra USB belleğiniz kullanıma hazırdır.
Pardus'a gir. Tam olarak nerede bilemiyorum (Sistem'de olabilir) ama Gparted'i aç. Sağ üstte /dev/sda yazacak. Oraya tıkla ve diğer diske yani USB belleğine gir. Büyük bir ihtimalle /dev/sdb'dir. Ondan sonra üzerindeki bütün bölümleri sil ve FAT32 olarak bir bölüm oluştur
quote:
Pardus'a gir. Tam olarak nerede bilemiyorum (Sistem'de olabilir) ama Gparted'i aç. Sağ üstte /dev/sda yazacak. Oraya tıkla ve diğer diske yani USB belleğine gir. Büyük bir ihtimalle /dev/sdb'dir. Ondan sonra üzerindeki bütün bölümleri sil ve FAT32 olarak bir bölüm oluştur
arkadaşım çok soal dediğin yönergeleri yaptım ve oldu tekrar saol.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme