Şimdi Ara

Usb Diske Android Kurmak *ANLATIM* (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
4
Favori
21.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denemekten ne zarar çıkar.Beğenmezsem kullanmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ışık_medeniyeti

hocam 4.4 kitkat kurdum flaşa, açıp flaştan android olarak başlatıyorum pcyi sonra play store dan uygulama vs yükledim ardından pcyi kapatınca tüm uygulama falan herşey gidiyor üstelik pcyi yeniden açınca en baştan kurulum yaptırıyor buna bir türlü çözüm bulamadım

4.4 linkini verebilirmisin acaba

• @kartalberke Buradan indirebilirsiniz. Boyut 308.3 mb

@ışık_medeniyeti

Usb Diske Android Kurmak *ANLATIM*

Buradaki yönergelerin aynısını, indirdiğiniz android kalıbı için uygulayın. Tabi bunları yapabilmek için pendrivelinux.com sitesinden ilgili programı kurmanız gerekiyor. Persistent storage yani kalıcı depolama özelliği herhalde sadece bu programda

• evet bu doğru umarım mutlu olursun yükleyince şimdiden mutluluklar
  • Ewet telefonumda bile 4.4 yok 4.3 kullaniyoruz on numara ama dosya yonetici eksik tek onuda kendimiz yuklicez artik

• Peki bunu hardiske windowsun yanina kuramazmiyiz hem yuklediklerimiz filan kaybolmaz

• hocam gerçekten sağolun hemen denedim fakat o resimdeki gibi altta hafıza ayarlama çubuğu çıkmadı bende doğrudan yükledim 1 gblik bir hafızayı otomatik atamış. Ben sürekli kullanacağımdan dolayı harddiske yüklemek istiyorum aslında bunun için herhangi bir tavsiyeniz var mı? kalıcı olmayan şekilde yüklediğimde pcnin harddiskinin yüzlerce GBlik hafızasını görmüyor niyese ayriyeten az önce usbden pcyi android açtım kapadım sonra açtığımda malesef yine kurulum istedi bu Persistent storage olayını nasıl yapabilicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naci_Balkavan -- 19 Mart 2014; 5:07:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ışık_medeniyeti

hocam gerçekten sağolun hemen denedim fakat o resimdeki gibi altta hafıza ayarlama çubuğu çıkmadı bende doğrudan yükledim 1 gblik bir hafızayı otomatik atamış. Ben sürekli kullanacağımdan dolayı harddiske yüklemek istiyorum aslında bunun için herhangi bir tavsiyeniz var mı? kalıcı olmayan şekilde yüklediğimde pcnin harddiskinin yüzlerce GBlik hafızasını görmüyor niyese ayriyeten az önce usbden pcyi android açtım kapadım sonra açtığımda malesef yine kurulum istedi bu Persistent storage olayını nasıl yapabilicem

Buradan Universal Usb İnstaller 1.8.3.7 sürümü indirip deneyin.

Hocam normal Linux dağıtımı olsa her neyse dicem fakat bunda Windows yanına kur seçenei bile yok. Yani harddiske kurulum konusunda pek bilgim yok. Kendi masaüstümde 2 tane ayrı android sürümü denedim hiç hoşuma gitmedi. Renkler soluk, ikonlar kocaman vs zaten en verimli olanı netbooklarda çalışıyor olması lazım.

Edit: Aşağıdaki konu biraz fikir verebilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_58343124/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 19 Mart 2014; 9:55:42 >

• hocam tamamdır ya hallettim sadece şu videoyu izledim oldu http://www.youtube.com/watch?v=ezdS_8stVKs
    özetle şu şekilde yapılıyor normal usbye kurulum yapın sonra pcyi açınca karşınıza hani bir ekran çıkıyor ya anlık başlatma seçeneğini değil de en alttaki harddiske kurulumu seçiyorsunuz sonrası zaten kolay videoda var ben videodan farklı olarak pcde sabit diske kurdum ama not düşeyim ki sadece pc kasılmaya başladığı zaman windowsu kapatıp androide geçiyorum yoksa android ile sürekli kullanmanızı tavsiye etmem arkadaşlar stabilize sorunlarına çare bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naci_Balkavan -- 19 Mart 2014; 20:08:58 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.