Şimdi Ara

Usb Diske Android Kurmak *ANLATIM*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
4
Favori
21.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar size resimli olarak anlatmak isterdim ama imageshack resmi upload edip bana link verme sayfasında hainlik yaptığıiçin bende yazıyla anlatıcam arada videoda var:
    ilk önce konuya çektiğim tanıtım videosuyla başlıyim:
    tanıtım videom
    gerekli olan iso dosyası:
    http://code.google.com/p/android-x86/downloads/detail?name=android-x86-2.2-sparta.iso&can=2&q

gerekli olan program:
    http://www.softpedia.com/dyn-postdownload.php?p=108876&t=0&i=1

anlatıma geçelim ilk olarak diskimizin önündeki harfi bulalım (c,d,e...vs) benimki "K"

ikinci aşamada programı açın orda iki seçenek var siz ikincisini seçiceksin ordaki seçenekler şöyle olucak
    tür=USB Sürücü
    drive=ordaki harfi sürücünüzün harfi yapıcaksınız örneğin benimki "K"
    ordaki 0 rakamını ellemiyoruz cız o
    sonra tamama basıyoruz o yüklüyor ve makineye reset atıyor gerekli bios ayarları çektiği ikinci videoda (bios ekranları farklılık gösterebilir!)

gerekli bios ayarları görmek için videoyu izle ve gerekli bios ayarları yapıldıktan sonra sizi mavi bir ekran karşılıycak ordaki defaulta enter diyin(ben öyle yaptım)tadaaaa android karşınızda kilit ekranınızı fare ile açabilirsiniz settings de diller arasında türkçe var
    ama nolursa olsun usb dikte olsa siz önemli bilgilerinizin yedeğini alin!!!

• Güzel paylaşım
  • deniyorum bakalım
  • Çok güzelmiş, deneyeceğim mutlaka kendi bilgisayarımda. Usb modemle internet bağlantısı oluyor mu bari :)
  • teşekkürler güzel bir bilgi anlıyana

ilerde umarım işime yarar
  • ben yapamadım not supported cpu diyor mavi ekrandan seçtikten sonra
    android_ dediği yerde kalıyor 15 dk bekledim açılmadı işlemcim amd phenom x4
  • ne faydası olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @dawras güzel ve değerli bir paylaşım olmuş eve gidince deneyeceğim,
    ama bişeye takıldım deneme yapmadan önce, 2.2 yerine 2.3.3 yükleme şansımız varmı ? varsa onunda linkini, atabilirmisin ?
  • benim anlamadığım birkaç şey var,, bu android versyonu usb disc üzerine program aracılığı le kuruyoruz peki bu durumda şu an kurulu sistemime bir etkisi oluyormu bahsetilen bios ayarları falan kafamı karışdırdı. deneyen arkadaşalrda bir cevap yazmamışki.. birde bu kurulu androidi başka bir pc ye taktığımızda bunu nasıl başlatıbiliriz bu mümkün mü, belki boot menüsünden secersek oalbilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whoppix

@dawras güzel ve değerli bir paylaşım olmuş eve gidince deneyeceğim,
    ama bişeye takıldım deneme yapmadan önce, 2.2 yerine 2.3.3 yükleme şansımız varmı ? varsa onunda linkini, atabilirmisin ?

android programları telefona kurarak kaltırarak telofonda bazı gereksiz dosyaları kalıyor yada bunları ondadenemekdense pc üzerinde bu şekilde denemek bence daha iyi hem farklı bir şey ben sviyorum farkı şeyleri hayal ediyorumda cok güzel olur,, bazı güel programlar var ede x10 mini var kücük die aldım ama bazen büyük ekrana ihtiyac duyuluyor ve bir cok şeyi pc üzerinde denemek güzel olacak,, linux yazılımlarda kendince güzel yanları vardır. bunların içinde android kulanacağım android olmasını tercih ederim..
  • evet arkadaşlar ben kurdum
    ve actım pc yi bios ayarı yapmadım boot seceneğinden flahş disck ile başlattım bazı yüklemeler yaptı android ekranı geldi acıldı tuş kilitini gördüm sonrasına gecemedim
    nedenini söylim bende kaplosuz microsoft klavye seti var bu nedenle sanırım maus göremedim.. bu sorunu nasıl geceriz.. eğer bir kaplolu bulursam denerim.. ama bu sorunu sözmek gerek.
  • evet arkadaşlar ben kurtum birinden kaplolu maus aldım ve android 2.2 yi kullandım, benim kaplosuz mikrofost kalvye seti android de calışmadı..
    ve
    bazı sıkıntılar oluyor sistemde,,
    internet bağlantısı yaptım
    dilini türkce yaptım ama reset attım pc ye sonra yine eski haline döndü herşey son defa bir daha denicem bunu..
    bazı uygulamaları kuramadım ve resimleri acmıyor tam ekran olarak
    duvar kağıtı değişiyor, canlı duvar kağıtını acamadım. birde içinde android 2.3 de görmüşdüm canlı duvar kağıtları hoşuma gitmişdi onlardan var nasıl alabiliriz acaba onları..

birde şöyle bir durum var, bunu usb ye yükledim actığımda usb yi cıkarıyorum sistem calışıyor hala :S o nasıl oluyor...
    birde şu var SD kart olarak aynı usb sürücüsünü görüyor, ilk anda göremedi cıkar tak yapınca sd kart gördü,,
    müzik program video resim gibi dosyaları usb belleğe klasörleyip atarsanız dosya yöneticisinden yada gecerli uygulamalar dosyaları buluyor..

tabi klavye kullanılabilir olmalı çünkü fare ile tek tek basmak biraz zaman alıyor.. fırsat buldukca denemeler yapacağım..

pc kapatmak icin power düğmesine basında ekrana kapatma menüsü geliyor bu şekilde sistem yani pc kapatılıyor..

bu bilgileri veriyorum cünkü bazı yerlerde acıklama yok göremdim benim aklımda cok soru vardı , merak edenler olur diye acıklamak istedim...

• sımdı bu neye kuruluyor pc ye mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

sımdı bu neye kuruluyor pc ye mı

Live CD gibi birşey hocam.
  • kurdum ben calısıyor ama broadcom wifi çipini desteklemedigi için wifi yi kullanamıyorum.
  • bu androidi kurunca eski işletim sistemimiz gidiyor mu
  • hocam 4.4 kitkat kurdum flaşa, açıp flaştan android olarak başlatıyorum pcyi sonra play store dan uygulama vs yükledim ardından pcyi kapatınca tüm uygulama falan herşey gidiyor üstelik pcyi yeniden açınca en baştan kurulum yaptırıyor buna bir türlü çözüm bulamadım
  • O resetlenince gitme sorununu bende çözemedim zaten yoğun kullanım için sanal bir sistem daha iyi olur.
    Eski işletim sistemi gitmiyor(ama herşey olabilir dikkatli olmak lazım)
    Pcye de kuruluyor usb üzerinden de çalışıyor.
    Eğer genel olarak android sistemi değilde android uygulaması istiyosanız bluestacks kullanın.
  • dawras kullanıcısına yanıt
    hocam android ile windows 7'yi şu an için karşılaştırmayı bırak yan yana isimleri bile geçse windowsa hakaret gibi görünüyor bana. En basiti hadi kurduk diyelim android olarak başlattık google playden mesela cleanmaster veya temple run indirdim isterseniz deneyin sizde açınca ekran yan dönmüş olarak açıyor uygulamayı, o da dönmeyi kilitlediğim halde ayarlardan, çok büyük stabilize problemleri var. Ama androidin bir kaç tane öyle özellikleri var ki benim gibi çok fazla oyun oynamayan ve sadece pc'nin çabucak açılmasını arzulayıp nette çok hızlı ve takılma olmadan gezineyim diyenleri de acayip cezbediyor. Daha düğmeye basınca 15-20 saniye sürüyor sürmüyor o derece hızlı açılıyor benim pcde ve nette sanki kayarcasına geziyorum. Fakat flash player olmaması en büyük eksikliği , internetten bir canlı yayın açıp haber izleyemedikten sonra bir sinema açamadıktan sonra insanın ağzının tadı kaçıyor. bunun için de halihazırda olan win7 ile birlikte kullanmak en mantıklısı. Ben istiyorum ki düğmeye basınca bilgisayar önce karşıma kurulu olan bu iki işletim sistemini seçenek olarak sunsun ben seçince de o açılsın. fakat androiddeki o her seferinde kurulum olayı eziyet buna çare olmalı mutlaka. Ve bahsettiğim sorunlar malesef androidi kullanılamaz kılıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naci_Balkavan -- 12 Mart 2014; 13:51:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ışık_medeniyeti

hocam android ile windows 7'yi şu an için karşılaştırmayı bırak yan yana isimleri bile geçse windowsa hakaret gibi görünüyor bana. En basiti hadi kurduk diyelim android olarak başlattık google playden mesela cleanmaster veya temple run indirdim isterseniz deneyin sizde açınca ekran yan dönmüş olarak açıyor uygulamayı, o da dönmeyi kilitlediğim halde ayarlardan, çok büyük stabilize problemleri var. Ama androidin bir kaç tane öyle özellikleri var ki benim gibi çok fazla oyun oynamayan ve sadece pc'nin çabucak açılmasını arzulayıp nette çok hızlı ve takılma olmadan gezineyim diyenleri de acayip cezbediyor. Daha düğmeye basınca 15-20 saniye sürüyor sürmüyor o derece hızlı açılıyor benim pcde ve nette sanki kayarcasına geziyorum. Fakat flash player olmaması en büyük eksikliği , internetten bir canlı yayın açıp haber izleyemedikten sonra bir sinema açamadıktan sonra insanın ağzının tadı kaçıyor. bunun için de halihazırda olan win7 ile birlikte kullanmak en mantıklısı. Ben istiyorum ki düğmeye basınca bilgisayar önce karşıma kurulu olan bu iki işletim sistemini seçenek olarak sunsun ben seçince de o açılsın. fakat androiddeki o her seferinde kurulum olayı eziyet buna çare olmalı mutlaka. Ve bahsettiğim sorunlar malesef androidi kullanılamaz kılıyor...

Hocam bence en güzeli bir android emu. her soruna çözüm ben onla whatsapp vs. kullanıyodum pcden.
    Aslında pcde android olması değişik oluyodu
    Ama tabi linklerde ki sürümler geliştirici sürümü olması lazım sorun belki ondan olabilir.
    Gerçi Acerın vs. android laptopları olması lazım belki onlara kurulan versiyonları normal pclere kurulabilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.