Şimdi Ara

USB farenin ileri-geri tuşlarını ayarlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
14.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Havit HV-MS616T mouse kullanıyorum. Yandaki, tarayıcıda ileri-geri sayfaya gitmeye yarayan tuşları istediğim bir tuş olarak ayarlayabilir miyim? Windows aygıt yöneticisinden biraz kurcaladım da öyle bir seçenek bulamadım, bunu yapabileceğim bir program falan var mıdır?

Bahsettiğim tuşlar:

Edit:

Uzun bir aradan sonra bir up çekeyim dedim konuya Aşağıdaki programla bahsettiğim tuşları ayarlayabiliyoruz.

www.highrez.co.uk
    X-Mouse Button Control
    http://www.highrez.co.uk/downloads/XMouseButtonControl.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanthochroid -- 20 Mayıs 2013; 18:28:46 >

• up
  • Havit markası çin malıdır, o tuşlara baktığında aşırı kuru olduğunu göreceksin, işlevleri yok parmak terini alıyor onlar. Çin malı 5 10 liralık bir fareden bekleme böyle şeyleri.

sazan
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayramAbi

Havit markası çin malıdır, o tuşlara baktığında aşırı kuru olduğunu göreceksin, işlevleri yok parmak terini alıyor onlar. Çin malı 5 10 liralık bir fareden bekleme böyle şeyleri.

sazan

The bomb has been defused.

Yok mu bilen
  • daha kaliteli bir maus alabilirdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu26

daha kaliteli bir maus alabilirdin

1e1'deki incelemesinde iyi demişlerdi, aldıydım Zaten artık çalışmıyor sanırım o tuşlar Sert basmak gerekiyor
  • fare nin driver i varsa indirip, sistemine kurup ordan yapabilirsin Buttons menusundedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HypeRockTiF

fare nin driver i varsa indirip, sistemine kurup ordan yapabilirsin Buttons menusundedir.

Driver falan yok hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbn

quote:

Orijinalden alıntı: HypeRockTiF

fare nin driver i varsa indirip, sistemine kurup ordan yapabilirsin Buttons menusundedir.

Driver falan yok hocam.

O tuşlar kendiliğinden macro ya ayarlanmış driver yok ise değiştilmez veya iptal edilemez örnek,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 21 Ağustos 2012; 0:19:12 >

• Uzun bir aradan sonra bir up çekeyim konuya Aşağıdaki programla bahsettiğim tuşları ayarlayabiliyoruz.

http://www.highrez.co.uk/downloads/XMouseButtonControl.htm
  • hocam bu siteye girilmiyo o proğramın adını verirsen sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: duty20

hocam bu siteye girilmiyo o proğramın adını verirsen sevinirim

Programın adı X-Mouse Button Control.

Buradan indirebilirsiniz.
  • teşekkürler çok işime yaradı :)
  • Yıllar sonra konuyu hortlatmak namına bile olsa konuyu çözüme kavuşturup hala kullanılabilir halde bıraktığın için teşekkürler. Sayende yeni aldığım ve alışmaya çalıştığım fareyi kırmaktan kurtuldum. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.