Şimdi Ara

USB Flash Belleğinize ve Taşınabilir Harddiskinize Virüs Bulaşmasın ... %100 Çözüm (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
13
Favori
18.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dosyalarını silmeden ntfs ye dönüştürmek isteyenler çalıştıra şunu yazsın:
    CONVERT sürücü_harfi: /FS:NTFS (sürücü harfi yerine belleğinizin harfi F:\ G:\ şeklinde)

Diğer ufak bir ipucuda benden, sürücünüzde autorun.inf adlı bi klasör yaparsanız autorun virüsleri bu dosyayı kopyalayamaz sonucunda da virüs otomatik olarak diğer pclerde çalıştırılmaz
  • Çok faydalı bir uygulama.Tüm açıklama yapan arkadaşlara teşekkür ederim.Bende uyguladım.
  • cok faydali paylaşim.teşekkürler.uygulayacagim bellegime.
  • Az önce denedim harbiden de işe yaradı, şahane bir şey oldu bu gerçekten, paylaşım için çok çok teşekkürler...
  • mesajim bulunsun eve gidince yaparım
  • güzel bir yöntem denemek lazım en kısa zamanda.
  • Çok güzel bir konu en kısa zamanda deneyeceğim
  • BENİM ANLAMADIĞIM SAĞ TARAFTAKİ TİKLERDEN HANGİLERİNİ İŞARETLİYORUZ Kİ?

VERİLEN RESİMDE HEPSİNİ TAM GÖSTERMEMİŞ
    Bir de ben " yazma" tikini değiştirdiğimde klasörün içerisine hiçbir şey kopyalamaya izn vermiyor
    bunu her kullanımda değiştirmek mi gerekecek ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelweri -- 21 Kasım 2012; 13:07:28 >
  • İlave olarak aşağıda ki yöntemi de kullanabilirsiniz ben uzun zamandır kullanıyorum işim gereği çok fazla bilgisayara flash taktığım için çok çektim bu konuda .
    bu program flash içinde değiştirilemez bir autorun dosyası oluşturuyor bu yolla bulaşan virüslerin büyük kısımı autorun sayesinde sisteme bulaştığı için çoğu virüsü engelliyor ayrıca programını çalışır şekilde bırakırsanız takılan bütün flash ve harici hdd virüslerine karşı koruma yapıyor tabi autorun kısmından bulaşanlara karşı program ünlü virüs programı pandanın yapımı güvenle kullanabilirsiniz .
    UYARI:bazı virüs programları örneğin avira autorun dosyasına müdahalede bulunduğu için programa virüs uyarısı veriyor program virüs değil rahatlıkla kullanabilirsiniz autorun dosyasını kurarken virüs programını durdurarak bu uyarıyı aşabilirsiniz .
    http://research.pandasecurity.com/panda-usb-and-autorun-vaccine/

• quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

İlave olarak aşağıda ki yöntemi de kullanabilirsiniz ben uzun zamandır kullanıyorum işim gereği çok fazla bilgisayara flash taktığım için çok çektim bu konuda .
    bu program flash içinde değiştirilemez bir autorun dosyası oluşturuyor bu yolla bulaşan virüslerin büyük kısımı autorun sayesinde sisteme bulaştığı için çoğu virüsü engelliyor ayrıca programını çalışır şekilde bırakırsanız takılan bütün flash ve harici hdd virüslerine karşı koruma yapıyor tabi autorun kısmından bulaşanlara karşı program ünlü virüs programı pandanın yapımı güvenle kullanabilirsiniz .
    UYARI:bazı virüs programları örneğin avira autorun dosyasına müdahalede bulunduğu için programa virüs uyarısı veriyor program virüs değil rahatlıkla kullanabilirsiniz autorun dosyasını kurarken virüs programını durdurarak bu uyarıyı aşabilirsiniz .

ancak ntfs destegı bulunmuyor usb disk ıcın sanırım ?

Edit : Hayır var ama dikkat etmemiz gereken kurulum yaparken ntfs destegini etkinlestirmek..
     USB Flash Belleğinize ve Taşınabilir Harddiskinize Virüs Bulaşmasın ... %100 Çözüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frostburn -- 25 Kasım 2012; 22:21:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: frostburn

quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

İlave olarak aşağıda ki yöntemi de kullanabilirsiniz ben uzun zamandır kullanıyorum işim gereği çok fazla bilgisayara flash taktığım için çok çektim bu konuda .

ancak ntfs destegı bulunmuyor usb disk ıcın sanırım ?

Edit : Hayır var ama dikkat etmemiz gereken kurulum yaparken ntfs destegini etkinlestirmek..
     USB Flash Belleğinize ve Taşınabilir Harddiskinize Virüs Bulaşmasın ... %100 Çözüm

NTFS desteği var ama beta olduğu için kurulumda onaylanmazsa ntfs işlem yapılamıyor .

• Faydalı bir konu, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcebeci

hocam ben harddisk'in güvenlik kismina girdiğimde 4 grup var hangisinde bu yaptiğin tickleri uygulayacam
  • Çok teşekkürler bende bu yöntemi uzun zamandır kullanmaktayım. Daha virüs bulaşmadı ;)
  • Takip
  • takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem %100 test edilmiştir!
    İçinde 26 farklı virüsün bulunduğu okulun PCsine taktım ve sonuç 0 virüs!
    26 virüs olduğunu nerden biliyorum derseniz daha sonra kaspersky kurup okulun pcsini temizledik 26 farklı virüs çıktı...
    Kartal Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisiyim bu sistemi paylaşan arkadaşın ellerinden öpeyim =D
  • Arkadaşlar sadece benim izin verdiğim USB belleklerin erişimine izin veren(UNIQ ID veya Device ID'den tanıyarak) free bir program var mı? Yada regedit veya usb driverinin içinden yapılabilir mi?
  • ¤TeşekkürleR¤

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.