Şimdi Ara

usb girişli interneti kablosuz hale getirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben interneti wireless adptörü ile ttnet wifiye bağlanıyorum. sadece adaptörün bağlı olduğu bilgisayar internete girebiliyor. benim amacım evde diğer cihazlarda internete nasıl bağlayabilirim. örneğin bu usb girişli wireles adaptörünü bağlayacağım bir accses point var mı?
    kısacası usb girişli interneti bilgisayar açık olmadan diğer cihazlara da nasıl verebilirim. teşekkürler

• AP alıp client modda kullanarak diyeceğim, sende ; nasıl yapabilirim falan diyeceksin ama benim o kadar zamanım yok. Bilen birileri anlatır umarım.
  • SAYIN KUMANDAN uygun bir zamanda en az şu cihazı al desenizde yeterli olacak. bana cihaz modelini vermeniz yeterli. yine de cevabınızdan dolayı teşekkür ediyorum
  • teşekkür ederim kumandan
  • aynı sıkıntı bended vardı tablet ıcın almıstım ıade edınce elımde kaldı ıstersen satabılrım usb modeminı takıyorsun wıfı olarak verıyor sana şarjlı bır urundur bendkı aynı zamanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyuncusan

merhaba
    ben interneti wireless adptörü ile ttnet wifiye bağlanıyorum. sadece adaptörün bağlı olduğu bilgisayar internete girebiliyor. benim amacım evde diğer cihazlarda internete nasıl bağlayabilirim. örneğin bu usb girişli wireles adaptörünü bağlayacağım bir accses point var mı?
    kısacası usb girişli interneti bilgisayar açık olmadan diğer cihazlara da nasıl verebilirim. teşekkürler

mHotspot veya Connectify yazılımlarını kullanarak wireless adaptöründen bağlandığın interneti şifreleyerek yayın yapabilirsin. Ekstra bir cihaz almana da gerek yok. Yazılım işi halleder. Windows kullandığını varsayıyorum. MS Virtual Mini Wifi Adapter Vista üzeri sürümlerde dâhili gelir. Sen mhotspot yazılımını indir sadece ve sonra ağ adaptörünü seçip isim ve şifre koyarak Start tuşuna bas. Gerisini o halleder...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.