Şimdi Ara

USB girişli kulaklık tavsiyesi (anakart dahili ses kartım bozuk)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ses kartı problemli olan bir anakartım var. 3,5 mm jack girişlerinden ses alamıyorum sorunuda bir türlü çözmedim.

USB girişli kulaklıkların dahili ses kartı ile geldiğini okudum ama ne derece doğru ve sağlıklı bilmiyorum.

Şimdi herhangi bir ucuz marka usb girişli kulaklık alsam anakartımdaki ses kartı bozuk dahi olsa bu kulaklıktan ses alabilir miyim? alabilirsin diyorsanız ucuz yollu hangi kulaklığı önerirsiniz?
    ucuz bir kulaklıkla sorunu çözemezsem ucuz bir ses kartı alarak çözmeyi düşünüyorum.

• Usb üzerinden ses alabilmeniz için ya bilgisayarın usbsinde ya da kulaklığın usbsinde DAC modülü olması gerek. DAC= Digital to Analog. %99 ile tahmin ediyorum ki anakartında bu yok.
    Öyle her usbli kulaklıkla ses alamazsın o yüzden. Kulaklıkta DAC olduğundan emin olun.
  • 150 TL ye Rampage rm-k8 aldım ve ses veriyor. Dahili ses kartı varmış. Bide forumlarda USB kulaklıklar telefonda çalışmaz diye yazıyordu, otg kablo ile denedim ve telefondada gayet guzel çalıştı. USB girişli kulaklık telefonda çalışmaz diye almak istemeyenler otg desteği varsa telefonda çalışıyormuş.
  • girdap7 kullanıcısına yanıt
    Kulaklığın kendi modülü olduktan sonra fotokopi makinesinde bile çalışır. Telefonlarda ise 3.5 mm girişi yoksa usb giriş yerine koymak zorunda kalıyorlar modülü. Yani 3.5 mm girişi olmayan cihazlarda usb kulaklık çalışır çalışmaz derdine düşmeye gerek yok.
  • www.adeksstore.com
    Razer Kraken X 7.1 USB Yeşil Işıklı Oyuncu Kulaklığı - RZ04-02960100-R3M1 | Adeks Store
    https://www.adeksstore.com/urun/razer-kraken-x-7-1-usb-yesil-isikli-oyuncu-kulakligi

Aylardır her gün saatlerce kullanıyorum. Ses kalitesi iyi denilebilir. Arctis 1, Corsair HS35/HS50 ayarında. 40mm driverları var. Mikrofonu muadillerine göre çok çok kaliteli. Padler deri. Amfisi kabloda değil, kulaklığın içinde. Çok da hafif bir kulaklık. Tavsiye ederim. Razer logosu olan LED'ler de kapatılabiliyor neyse ki. Ergenlik yıllarımdan sonra bir daha Razer ürünü almam herhalde diye düşünüyordum fakat deneyince çok memnun kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Griffith -- 28 Temmuz 2020; 22:20:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Kartı Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Ugreen USB Ses Kartı
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.