|
Bildirim
Arkadaş şunları 1,2,3,4... diye sıralayıverin ya! Bu kadar mı gerizekalısınız! USB 10 Gbps'ye USB 6 diyin USB 20Gbps'ye USB 7 diyin... Biz mi öğreteceğiz her şeyi? Bu kadar zor olmamalı ya bir isimlendirme, markalama yapmak!
Bütün kablo standartlarının içine ettiniz! Arkadaş geçen gün bir kablo alacağım internetten... Alim olmak şart hangi kablonun ne yaptığını anlamak için... Ne üreticisi açıklamasını yapıyor, ne satanı... USB C diyorsun da USB C aslında ne? Bunun 3.0'ı var, 3.1'i var, 3.2'si var, 4.0'ı var... Thunderbolt 3'ü var, Thunderbolt 4'ü var... var oğlu var... Dıştan baksan hepsine USB C dersin... Standardı belirleyen zaten bambaşka kafalarda... Resmen insanların kafalarını daha fazla nasıl karıştırırız diye düşünüyorlar herhalde? Zira ben başka bir açıklama bulamıyorum adım atılan bu davranışlara? |
Şu işi bir lise talebesine verseler eminim daha iyi yapardı. Bir de HDMI standartlarını belirleyen andavallar var...
|
usb 4.0 ve usb 4.1 gibi isimler kullanmak çok zor olmasa gerek, neden bu kadar kasıyorlar ki...
|
şu usb standartlarını öğrenmek için 2 sene hazırlık okumak gerek
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Teknolojik ürün üretiminde lider olan Çin'in 4 sayısıyla ilgili batıl inancından ötürü olabilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steamboatmice -- 3 Ekim 2022; 1:47:23 > |
|
|
Örgüt işe herhalde TDK'dan emekli birini aldı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elturco78 -- 3 Ekim 2022; 11:14:27 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tüm dünya bunları eleştiriyor ama isimlendirmeyi düzeltmiyorlar, iş artık inada binmiş. |