Şimdi Ara

Usb ile 16 gb'tan fazla bellek kullanmak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
10.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • direk image dosyasını atsak xbox oyunu görür mi ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicstig

quote:

Orijinalden alıntı: caca40

aklıma bir fikir geldi. 320 gb hdd diski F G H I diye herbiri 16 gb olan bölümlere bölsek, uygun bir şekilde customise ettikten sonra xbox360 dosya isimlerinin hepsi aynı yapsak acaba xbox hepsini tanır mı? yani ayrı ayrı F G H I diye ayırdığımız bölümleri tak çıkar isim değiştirmeden yapsak olur mu ki? böyle olsa bence daha güzel olur hemde sök çıkar isim değişmemiş oluruz.

Bunu deneyen oldumu acaba çalıştımı ?

Elimde 250 gblık hdd kutusuna konmuş bir hdd var ama xboxı jtag yapmayı düşündüğümden update etmedim. O yüzden de deneme fırsatım olmadı ama daha önce yazılanlardan aynı anda sadece 2 usb belleği gördüğünü söylemişlerdi. O yüzden çalışacağını pek sanmıyorum...

@mehmetsary

Göreceğini hiç sanmıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 11 Mayıs 2010; 6:06:32 >

• Peki Arkadaşlar Usbden Taktığımız Harici Harddisk ile Normal Xbox Hardiski arasında oyunda takılma benzeri yavaşlık varmı yada ısınmada herhangi bir fark varmıdır Oyüzden Elite Yada Arcade Arasında kaldım yardım edin lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shevchenco

Peki Arkadaşlar Usbden Taktığımız Harici Harddisk ile Normal Xbox Hardiski arasında oyunda takılma benzeri yavaşlık varmı yada ısınmada herhangi bir fark varmıdır Oyüzden Elite Yada Arcade Arasında kaldım yardım edin lütfen...

yok arkadaşım yavaşlık yada ısınma yok merak etme. bende archade aldım, bu şekilde kullanıyorum bir sorun yaşamıyorum ama hdd yedeğini al hocam yakında 16 gb sornunu da çözerler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shevchenco

Peki Arkadaşlar Usbden Taktığımız Harici Harddisk ile Normal Xbox Hardiski arasında oyunda takılma benzeri yavaşlık varmı yada ısınmada herhangi bir fark varmıdır Oyüzden Elite Yada Arcade Arasında kaldım yardım edin lütfen...

yok arkadaşım yavaşlık yada ısınma yok merak etme. bende archade aldım, bu şekilde kullanıyorum bir sorun yaşamıyorum ama hdd yedeğini al hocam yakında 16 gb sornunu da çözerler.

Teşekkürler Dostum Arcade de karar kıldım ozaman :)
  • Harika bir paylaşım, çok zekice bir yöntem, işe yarıyor. Paylaşım için teşekkürler..
  • wov bilgilendirme icin tesekkurler

peki asagi yukari 16 gb icine kac tane oyun atabiliyorsun ?
  • Hayda daha 1 hafta once jtaglı arcade aldım bosunamı verdık o kadar parayı sımdı :(
  • 2 oyun sığıyor
  • xbox 360'a bağlanılan bir hdd ile 16 GB 'Lık depolama alanı oluyor fakat KESİNLİKLE oyunun DVD'si olmadan oyun oynanmıyor..

sağladığı en büyük avantaj sessiz bir ortam sunmak. sürekli dvd 'den okumak yerine diskten okuyor fakat oyun DVD'si olmadan oyun oynamak JTAG olmadan mümkün değil.

eğer JTAG varsa (emin değilim) DVD 'ye gerek kalmadan doğrudan diske kopyaladığınız oyunları oynayabiliyorsunuz.
    bu oyunlarıda JTAG için özel olarak hazırlanıp internete yüklenmiş sitelerden bulmanız gerekiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: harmonyoa

Hayda daha 1 hafta once jtaglı arcade aldım bosunamı verdık o kadar parayı sımdı :(
  • harici diskte şöyle 7400 rpm ise 3.5 inç xbox hdd sinden çok daha hızlı işliyor
  • quote:

aklıma bir fikir geldi. 320 gb hdd diski F G H I diye herbiri 16 gb olan bölümlere bölsek, uygun bir şekilde customise ettikten sonra xbox360 dosya isimlerinin hepsi aynı yapsak acaba xbox hepsini tanır mı? yani ayrı ayrı F G H I diye ayırdığımız bölümleri tak çıkar isim değiştirmeden yapsak olur mu ki? böyle olsa bence daha güzel olur hemde sök çıkar isim değişmemiş oluruz.

bunu deneyen arkadas var mı acaba olursa gercekten mukemmel olur......tecrubelı arkadaslardan denemesını rıca edıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodygod

quote:

bunu deneyen arkadas var mı acaba olursa gercekten mukemmel olur......tecrubelı arkadaslardan denemesını rıca edıyorum

denedim olmadı arkadaşım ısrarla sadece 1 tanesini görüyor... bende isim değiştirerek oyun oynuyorum bana zor değil ama başkalarına zor olabilir.

• Peki arkadaşlar bu islemleri yapabilmek icin xbox'ın yazilimini güncellememiz gerekiyor mu. en son getigimiz aralik güncelleme yaptim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: charmacomma

Peki arkadaşlar bu islemleri yapabilmek icin xbox'ın yazilimini güncellememiz gerekiyor mu. en son getigimiz aralik güncelleme yaptim.

Nisan 2010 güncellemesi gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaxp

quote:

Orijinalden alıntı: charmacomma

Peki arkadaşlar bu islemleri yapabilmek icin xbox'ın yazilimini güncellememiz gerekiyor mu. en son getigimiz aralik güncelleme yaptim.

Nisan 2010 güncellemesi gerekiyor

Hmm pekala dostum, Live abonesi değilim. Bu güncellemeyi nereden bulabilirim?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_38950462/tm.htm
    konusunda ilk mesajda linkler bulunmakta.
  • Peki bu şekilde yapınca xbox360 oyunların hepsini görebiliyor mu ?Yoksa sadece xbox360 klasörüne yüklü oyunu mu görüyor?
    Yani hangi oyunu oynamak istiyorsak hdd yi önce pc ye bağlayıp o oyunun klasörününün adını xbox360 olarak mı değiştirmemiz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABUX -- 17 Eylül 2010; 11:19:01 >
  • xbox 360 klasörüne yüklü olan oyunları görüyor,o klasöre en fazla 2 oyun kurarsin sonra o dosyanın adını xbox360_1 gibi numaralandır sonra başka bir oyun yuklemeye gec onu yukleyıncede xbox360_2 dıye adlandır ve boyle boyle dıskın kapasıtesı kadar bolumler olusturabılırsın 16 gb lık :) Bende 1 tb 7200 rpm lık western dıgıtal mybook var 3.5 inç ıcındekı dosyalarımı yedekledım fat32 ye cevırdım dosya sıstemını sonra 500 gb kadarda ntfs olusturdum yarı yarıya xbox 360 ve pc ıcın kullanıyorum.Herhangi bir ısınma sorunu,oyunlarda tıkanma geç yüklenme gibi durumlar yok yukardaki arkadaşında dediği gibi 7200 rpm lık donus hızına sahıp bır hard dıskınız varsa gercekten daha fazla performans saglıyor xbox harddiski 5400 RPM bizim hdd miz 7200 rpm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaxp

Elimdeki 320 gb'lık disk ile yaptığım denemelerde xbox360 tarafından diskin içinde gizli klasör olarak oluşturulan "Xbox360" klasörünün ismini değiştirerek tekrar Memory bölümünden ikinci seçeneği seçerek birden fazla 16 gb lık alanlar ekledim. biraz zahmetli gibi olsa da diskleri sürekli bilgisayarda kullanan kişiler için çok fazla zor olmaz.

Örnek olarak test ettiğim disk içeriği:

F:\Xbox360 (Örnek olarak Fable II yükledim)
    F:\Xbox360_2 (Örnek olarak PES 2010 yükledim)

Yukarda yazdığım şekilde fable ii yi sorunsuz oynadım. Daha sonra bilgisayara bağlayarak isimlerini birbirleriyle değiştirerek diğer klasöre yüklediğim pes 2010 u sorunsuz çalıştırdı.

öncelikle süper bilgi ve çakallıkta son nokta eline sağlık,

ben sadece 4 gb lik usb yi denediğimden şimdi soracağım şeyi denemeye imkanım olmadı, misal 320 gb lik 2.5'' lik diski taktık alete usb den, xbox a göre formatlamayı seçince maksimum 16 gb olabiliyor diye alet sadece 320 gb lik diskin 16 gb sini mi kendine göre formatlıyor yoksa tamamını formatlayıp 16 gb sini mi kullanıma açıyor?

oluşturulan gizli klasörlerin adını değiştirdiğinden bahsetmişsin, hdd yi yeniden pc ye taktığında pc hdd nin içindeki her şeyi görebiliyor mu direkt olarak yoksa özel bir program vasıtası ile mi yapıyorsun bunu ? 20 gb yi 120 gb ye çıkarttığım zaman 2 yıl önce, aletteki 20 gb lik hdd yi pc ye taktığımda pc kesinlikle içindeki hiçbir şeyi görmemişti o sebeple soruyorum

cevap için teşekkürler şimdiden...

@ ABUX,

sadece xbox 360 klasörünün içindekileri görebiliyor, o yüzden de ismini değiştirmek gerekiyor diğer bölümlerin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.