Şimdi Ara

USb ile Bilgisayarı TV'ye bağlamak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
19.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu konu üzerine bir çok arama yaptım ama istediğim bilgiye ulaşamadım...
    konu ile ilgili bilgisi olan biri varsa yardımcı olmasını rica ediyorum...

Bir çok forumda ve sitede bilgisayarın ekranını tv'ye nasıl aktarılacağı ile ilgili bir çok döküman var fakat benim bilgisayarımda tv çıkışını destekleyen herhangi bir çıkış yok. acaba ayrıca bir parça alarak bu parça vasıtası ile tv'ye görüntü aktarılabilirmi?

bir çok arama sonunda harici ekran kartı ile bu gerçekleştirelebiliyormuş fakat buda çok fazla maaliyetli ve kullanışlı birşey değil bilgisayar ile beraber adaptör ve harici disk'ten daha büyük bir kutu taşımak istemiyorum...

bende harici TV kartı var ufak bir parça ve kullanışlı bununla rahatlıkla tv izleyebiliyorum herhangi bir sıkıntı yaratmıyor. buna benzer bir parça ile TV çıkışı sağlayabilirmiyiz.

derdimi inşallah anlatabilmişimdir. herkese kolay gelsin... cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

• Yapay Zekanın Yanıtı

USB Kablo ile Bilgisayarı TV'ye Bağlama

USB kablosu kullanarak bilgisayarını TV'ye bağlayarak bilgisayarındaki görüntüyü TV ekranında yansıtabilirsin. Bu, filmleri daha büyük ekranda izlemek, sunumlar vermek veya oyun oynamak için kullanışlı bir seçenektir.

Bilgisayarını TV'ye USB kablosuyla bağlamak için şu adımları izle:

• Bilgisayarında ve TV'de HDMI bağlantı noktalarının olduğundan emin ol.
    • Uygun bir USB kablosunu bilgisayarının USB bağlantı noktasına bağla.
    • USB kablosunun diğer ucunu TV'nin HDMI bağlantı noktasına bağla.
    • TV'nin uzaktan kumandasını kullanarak giriş kaynağını "HDMI" olarak seç.

Bilgisayar ekranın TV'de görüntülenmelidir. Görüntü yansıtılamıyorsa aşağıdaki sorun giderme adımlarını dene:

• Farklı bir USB kablosu kullanmayı dene.
    • Farklı bir HDMI bağlantı noktası kullanmayı dene.
    • Bilgisayarının ve TV'nin en son sürücülere sahip olduğundan emin ol.
    • Bilgisayarını yeniden başlatmayı dene.

USB kablo ile bilgisayarı TV'ye bağladıktan sonra, bilgisayarının ekran ayarlarına giderek ekranı yansıtma veya genişletme seçeneklerini yapılandırabilirsin. Bu ayarlar, nasıl bir görüntüleme deneyimi istediğine bağlı olarak değişebilir.

USB kablo ile TV'ye görüntü aktarma, bilgisayarını daha büyük bir ekrana bağlamanın kolay ve uygun maliyetli bir yoludur. Bu özellik, eğlence, iş ve daha fazlası için çok çeşitli kullanım alanlarına sahiptir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • TV kartında s-video kompozit çıkışlar var ise bu çıkışlara uygun kablolar ile tvye bağlayabilirsiniz. Tabi desteği var ise.
  • evet doğru sölüyorsun ama bendeki laptopda s-video çıkışı yok tek bi çıkış var oda bildiğimiz monitörlere bağlamak için kullanılan çıkış onunlada TV bağlantı yapamıyorum zaten... :( yolu yok herhalde gidip yeni bi laptop almak lazım :D
  • İhtiyacınızı VGA - S-Video kablosu ile çözebilirsiniz. Yeni laptopa gerekyok.

Aşağıda bir örnek veriyorum.
    http://urun.gittigidiyor.com/VGA-TO-3-RCA-S-VIDEO-KABLO_W0QQidZZ24359705
  • Konu ilgimi çektibu mmümkün mudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    Şu tip bir cihaza ihtiyacınız var.

http://www.hepsiburada.com/dark-uga32-hdmi-usb-3-0-2-0-harici-ekran-karti-dk-ac-uga32-pm-bs51424

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Şu tip bir cihaza ihtiyacınız var.

http://www.hepsiburada.com/dark-uga32-hdmi-usb-3-0-2-0-harici-ekran-karti-dk-ac-uga32-pm-bs51424

310 yaziyor daha hesapli birşey yok mudur 10-15 liralik:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    10-15 tlye markası olan hdmi kablo bile vermiyorlar hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.