Şimdi Ara

usb ile format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, hp laptopumda geçenlerde sanal sürücü kurdum. sonra kaldırdım fakat bu sefer dvd/rom u okumamaya başladı. microsofttan iso belgesi indirdim flasha attım f9 ile kuruluma başlattım fakat win7 key istedi. olmadığı için bende iptal ettim. bundan sonra flaşımı kullanamamaya başladım. bana yardımcı olabilecek kimse var mı?

• Flash Diskini bilgisayarına tak ve CMD (Komut İstemini) Yönetici olarak çalıştır.

Aşağıdaki komutları tek tek girip her komutun sonunda enter'a basıp diğer komuta geç.

diskpart (ENTER)
    list disk (ENTER) Takılı diskler listelenecek listedeki boyuta göre aşağıdaki komuttaki X yerine flash diskinin karşısında yazan rakamı komutun sonuna gireceksin.
    select disk X (ENTER)
    attributes disk clear readonly (ENTER)
    clean (ENTER)
    convert mbr (ENTER)
    create partition primary (ENTER)
    select part 1 (ENTER)
    active(ENTER)
    format fs=ntfs label=Flash quick (ENTER)
    assign (ENTER)
    exit (ENTER)
    usb ile format

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 9 Ekim 2017; 21:1:29 >

• Hocam format usb si hazırlamak için RUFUS kullanın basit sorunsuz süperdir, küşük bir uygulama flaşı takın otomatik görüyor zaten sonra isoyu rufusa gösterin basın bitmesini bekleyin tamamdır, hangi windos sürümü olursa olsun farketmez.

Eğer Windows isonuz sorunsuzsa rufus zaten sorun çıkarmaz.

usb ile format

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan1 -- 13 Ekim 2017; 14:30:18 >
  • filehippo dan indirdim diğer siteler virüs var dedi istenirse ekleyeyim buraya becerebilirsem...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.