Şimdi Ara

USB İLE FORMAT ATARKEN We were unable to copy your files hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • USB İLE FORMAT ATICAM AMA BOOT EDERKEN %96 OLUNCA We were unable to copy your files hatası VERİO RESİMDE ATTIM ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN VARSA YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİMUSB İLE FORMAT ATARKEN We were unable to copy your files hatası

• Belleği diskpart ile biçilendirin:

Başlat menüsünden "Çalıştır" kısmına "cmd" yazıp açılan sayfaya sırasıyla bu komutları yazın:

diskpart
    select disk 1 (Genelde 1 oluyor, dikkat edin sabit diskinizi formatlamayın)
    clean
    create partition primary
    select partition 1
    active
    format fs=fat32
    assign
    exit

İso'nun içindeki dosyaları direk Usb'nin içine atın...
  • Ya aynisini yaptim sonra iso dosyalarini icine attim ama usbdn baslatinca bir tusa basin dio basiom reboot and select proper boot device yazisi cikio resimde attim bakarbilirsn

USB İLE FORMAT ATARKEN We were unable to copy your files hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alacan11 -- 23 Nisan 2017; 22:33:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk mesajdaki hata iso dosyası bozuk olunca veya uygun olmayınca çıkıyor. Bu hatayla ben de karşılaştım. Windows aracı yerine, universal usb installer veya rufus programıyla yazmayı dene. Onlarda da benzer hata çıkarsa, veya boot edilemezse, o zaman iso dosyasının bozuk olduğu kesinleşir.
    Ayrıca iso dosyasını kopyala yapıştır yöntemiyle flasha attığın için uygun aygıtı seçin hatası çıkıyor. Yani o yöntemle flash bootable olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 23 Nisan 2017; 22:45:25 >
  • alacan11 kullanıcısına yanıt
    O zaman ultraiso programını yönetici olarak çalıştırın iso dosyasını açın...Açılış işlemleri menüsünden "disk imajı yazdır" ı seçin... Hedef olarak usb diski seçeceksiniz...Formatlayı tıklayıp diski temizledikten sonra yazdır tıklayın...Usb diskinize yazım işlemi bitince tekrar bilgisayarı başlatıp kurulumu başlatın...
  • SysEdit kullanıcısına yanıt
    Senin dediklerini yaptım hersey oldu ama son anda bu hatayı verdi USB İLE FORMAT ATARKEN We were unable to copy your files hatası
  • Bios'ta windows kurduğun disk 1. sırada mı? Eğer öyle değilse 1. sıraya koy...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SysEdit kullanıcısına yanıt
    denedim olmuo başka bi xp iso dosyası indirdim onu denedim aynı hata gene cıktı
  • Rufus denediniz mi?

Bu arada ISO dosyası da bozuk gibi... İşletim sistemini MSDN ek isimli olarak indirmenizi öneririm.

Ör: Windows 7 Professional MSDN

• SORUN ÇÖZÜLDÜ Rufusu denedim oldu format attım sonunda xp oldu :)) ultraiso flasha dosyaları eksik yüklüyormuş o yüzden olmamış Teşşekkkür ettim saolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.