Merhaba arkadaslar foruma yeni üyeyim ve bir kaç gündür usb me oyun atıp xbox a atmaya çalışıyordum olmuyordu sonra sizin forumdan biraz araştırdım ama gine de sorunumla ilgili birşey bulamadım.Usb m 4 gb xbox ta yapılandırıp pc ye taktıgım zaman 7,17mb boş diye gözüküyor ve hiç bir şey de yapamıyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim
Yardım edebilecek hiç kimse yokmu ?
bunun 1 yolu var ancak bir işine yaramaz. usb xtaf adlı program xbox un biçimlendirdiği usb leri açabilir ancak sonuç olarak xbox live dan satın almadığın bir oyunu usb ye atman halinde zaten xbox oyunu demo olarak görücektir yani boşuna uğraşma arcade oyunları sadece ve sadece rgh(jtag) sahipleri oynayabilir.
Arkadaşlar selamlar.
320 Gb lık X box'umu alalı iki gün oldu, Jtaglı makinam. İçinde de hazır oyunlar yüklü. Sorum şu, netten indirdiğim iso formatlı mortal combat komplete oyununu, iso god programı ile çevirip, pc'de Fat32 olarak formatladığım flash belleğe aktarıp, bu flash belleğii x box'a takıp, xexmenu'den content/000'lı klasöre atmayı denedim ve yaptım. Oyun diğer, numara şeklinde görünen oyunlarla bu klasörde. Fakat aynı oyunumu, content klasörü dışındaki bölümde de gördüm. Cut / paste yaparak tekrar content/000 lı klasöre taşımayı denedim ve yaptım (sanırım) Fakat dosya halen orada duruyor. Content/000 lı klasöre bakıyorum. Orada da görünüyor. Fakat Box Oyunlar ana menüsünde oyunumu göremiyor ve oynayamıyorum. Nerede hata yapmış olabilirim?
Az önce bir yerde buna benzer, oyunu attıktan sonra xexmenu'den çıkmadan X tuşuyla kayıt edip öyle çıkman gerekiyor gibi birşey okudum. Bunu yapmadığım için mi, x box "oyunlar" menüsünden oyunum görünmüyor?
Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar sevgiler
Rgh işlemi yaptırdıysan sana ayrıntılı yardımcı olabilirim. rgh olmadan oynayamazsın
arkadaşlar dün xbox slim aldım türkçe menülü jtaglı 20 oyun yüklü..ben harici hardiskten yada direkt konsol hardiskine nasıl oyun atarım ara bağlantı kablosu felan gerekiyormu yoksa önce flash diske sora flash diskten xboxa atabilirmiyim oyunu...birkaç yöntem denedim olmadı hardisteki attığım dosyaları konsol boş görüyor 2 gündür uğraşıyorum yardım lütfen..Madden 13 İSO dosyası indirdim ne yapmalıyım...content dosyası diye bişiyle hiç karşılaşmadım ayrıca
quote:
Orijinalden alıntı: HArdeRcutter
Merhaba arkadaslar foruma yeni üyeyim ve bir kaç gündür usb me oyun atıp xbox a atmaya çalışıyordum olmuyordu sonra sizin forumdan biraz araştırdım ama gine de sorunumla ilgili birşey bulamadım.Usb m 4 gb xbox ta yapılandırıp pc ye taktıgım zaman 7,17mb boş diye gözüküyor ve hiç bir şey de yapamıyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim
xkey rgh boş iş kardeşim hiç uğraşma derim hem zaten yeni nesil gelcek xkey e rgh ye 250 tl vercene sat xbox u koy ustune 250 bekle derim.yeni nesil bomba olacak bomba
quote:
Orijinalden alıntı: TheStarBox
xkey rgh boş iş kardeşim hiç uğraşma derim hem zaten yeni nesil gelcek xkey e rgh ye 250 tl vercene sat xbox u koy ustune 250 bekle derim.yeni nesil bomba olacak bomba
Bombanızın daha duyurusu bile yapılmadı. Bu süre içersinde oyun oynamak istiyor arkadaş. :)
enesnok
kullanıcısına yanıt
bana yardımcı olurmusun benim xbox rgh'li.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme