Son 1 aydır usb lerde sorun olustu. daha onceden bi sorun yoktu fakat bi anda tum usb ler devre dısı. elektrik geliyor fakat islem baslamıyo. bios dan da ayarları kontrol ettim orda da bi sorun bulamadım. flash bellek i taktıgımda ise msconfig de islem durduruldu gibilerden bisey cıkıyor.bi bilgisi olan varsa benle paylasabilir mi
board'ı resetle bakalım düzelecekmi....
bilgisayarım > özellikler > donanım > aygıt yöneticisi
orada denetleyicilerden hiçbirinde soru işareti ya da kırmızı bir başka işaret var mı?
yok aygıt yöneticisinde bişey yok driver ler falan yüklü orda sorun yok . şu board u resetlemek nasıl oluyo?
biosa girip "load setup defaults" gibi bir seçenek var onu seç, f10 ile kaydet ve çık
quote:
Orjinalden alıntı: ultraspeed
yok aygıt yöneticisinde bişey yok driver ler falan yüklü orda sorun yok . şu board u resetlemek nasıl oluyo?
boardu bios pil yatağından resetlersin..artı ve eksi kutupları bir metal yardımı ile birbirine 15 dakika değecek şekilde bekletmen gerek...reset böyle olur...
bu soruna benzer bir sorunu bende yaşamıştım... Usblerin driverları yükleniyor ama birim atamadığı için verilere erişemiyordu... BAsit bir çözümü vardı ama şimdi hatırlamıyorum microsoft veritabanını karıştırmak lazım
kardes ben zaten ne zamandır sorunu bulmaya calısıyorum fakat bir turlu bulamadım eger aklına gelirse veya kaynaga ulasabilirsen beni mutlaka bilgilendirirsen sevinirim. gercekten baya bi ihtiyacım oluyo bu aralar
quote:
Orjinalden alıntı: xxxxxthompson
bu soruna benzer bir sorunu bende yaşamıştım... Usblerin driverları yükleniyor ama birim atamadığı için verilere erişemiyordu... BAsit bir çözümü vardı ama şimdi hatırlamıyorum microsoft veritabanını karıştırmak lazım
kardeş anakartla alakalı driverları tekrar üzerine kur bakalım. birde eğer usb çıkışların öndense baglantı kablolarını kontrol et bi bakmışsın çıkmıştır. (olmaz deme sen yineden dene) kolay gelsin
Aww o karışık microsoft veritabanına adımımı atmam Bence ilk bi live cd mesela ubuntu dapper indir hem istediğiniz gibi udevde var Onla işlerini hallet daha sonro ise saten windowsu silmiş olursun bi dağıtım kur işte
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme