Şimdi Ara

USB leri görmüyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 1 aydır usb lerde sorun olustu. daha onceden bi sorun yoktu fakat bi anda tum usb ler devre dısı. elektrik geliyor fakat islem baslamıyo. bios dan da ayarları kontrol ettim orda da bi sorun bulamadım. flash bellek i taktıgımda ise msconfig de islem durduruldu gibilerden bisey cıkıyor.bi bilgisi olan varsa benle paylasabilir mi

• board'ı resetle bakalım düzelecekmi....
  • bilgisayarım > özellikler > donanım > aygıt yöneticisi

orada denetleyicilerden hiçbirinde soru işareti ya da kırmızı bir başka işaret var mı?
  • aaa evet driverdende olabilir aklıma gelmedi hayret...(WoraZ)
  • yok aygıt yöneticisinde bişey yok driver ler falan yüklü orda sorun yok . şu board u resetlemek nasıl oluyo?
  • biosa girip "load setup defaults" gibi bir seçenek var onu seç, f10 ile kaydet ve çık
    quote:

Orjinalden alıntı: ultraspeed

yok aygıt yöneticisinde bişey yok driver ler falan yüklü orda sorun yok . şu board u resetlemek nasıl oluyo?
  • boardu bios pil yatağından resetlersin..artı ve eksi kutupları bir metal yardımı ile birbirine 15 dakika
    değecek şekilde bekletmen gerek...reset böyle olur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu soruna benzer bir sorunu bende yaşamıştım...
    Usblerin driverları yükleniyor ama birim atamadığı için verilere erişemiyordu...
    BAsit bir çözümü vardı ama şimdi hatırlamıyorum microsoft veritabanını karıştırmak lazım
  • kardes ben zaten ne zamandır sorunu bulmaya calısıyorum fakat bir turlu bulamadım eger aklına gelirse veya kaynaga ulasabilirsen beni mutlaka bilgilendirirsen sevinirim. gercekten baya bi ihtiyacım oluyo bu aralar
    quote:

Orjinalden alıntı: xxxxxthompson

bu soruna benzer bir sorunu bende yaşamıştım...
    Usblerin driverları yükleniyor ama birim atamadığı için verilere erişemiyordu...
    BAsit bir çözümü vardı ama şimdi hatırlamıyorum microsoft veritabanını karıştırmak lazım
  • kardeş anakartla alakalı driverları tekrar üzerine kur bakalım. birde eğer usb çıkışların öndense baglantı kablolarını kontrol et bi bakmışsın çıkmıştır. (olmaz deme sen yineden dene) kolay gelsin
  • Aww o karışık microsoft veritabanına adımımı atmam
    Bence ilk bi live cd mesela ubuntu dapper indir hem istediğiniz gibi udevde var
    Onla işlerini hallet daha sonro ise saten windowsu silmiş olursun bi dağıtım kur işte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.