Şimdi Ara

USB li RECEİVER ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • USB 2,0 baglantısı olan önereceginiz receiver varmı arkadaşlar ?

• Nextstar 7600 sky.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozanunal

Nextstar 7600 sky.

Üstad bu receiverle hertürlü kanalı kırabiliyomuyuz, ayrıca aynı anda bilgisayarda herhangi bir işlem yapılabiliyomu...Ve fiyatı ??????
  • Her kanalı hiçbir cihaz kıramaz ama kırılabilen herşeyi kırıyor. Ayrıcs fullxleri de bilgisayara kayıt yaparken başka işlemler yapabilirsin ama makine biraz kasılır. Fiyatı 230 YTL civarında herhalde.
  • üstad, peki şifreli kanalları kırmak için biz bilgisayara internetten indirdiğimiz dosyalarla mı kırıyoruz, yoksa makineyi götürüp program mı yükletiyoruz...
  • yaw bide bu next7600sky ı laptopa bagladıgımızda izleme imkanımız varmı....( tv haricinde )
  • Şimdi şifreleri kırmak için gereken programlar internette var ama bence sen kendin yükleme git yüklet. Receiver'ı laptop'una bağlayarak tv izleyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi 6 usb tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üstad
    bi yanlıslık olmasın bugun soylediğin receiver i satan bir yerle konuştum laptop tan tv izlenmedegini soledi...receiver i direkt laptop baglayan tanıdıgın varmı yaw bi görüş almak isterrim ??
  • usb bağlantın varsa izlersin cihazla verilen cdyi laptopa yükle cihaz ile laptop usb ile bağlanacak birde bilgisayarda şifreli kanallar açılmıyor cihazda açılsa bile bende 7600 kullanıyorum 2 gün önce bilgisayara bağladım.
  • Üstad peki şifreli kanalların şifre kırıcılarını filan yüklesekte mi açılmıyor ?
  • • Free X Tv Sifresiz izleme olanagi
    • Sky Modül gömülü
    • 5000 Kanal kapasite
    • Optik ses çikisi
    • 2 Skart çikisi
    • Bilgisayara USB portundan baglayip yayinlari bilgisayardan izleme ve kayit edebilme
    • USB ara kablosu ve baglanti yazilimi pakete dahildir.
    • Kanal kilitleme
    • Televizyonda olamasa da Teletext destegi
    • Güncellenebilir yazilim
    • DiseqC 1.2 ile motorlu çanaklari kumanda edebilme
    • Favori listeleri
    • Yayin sifresini gösterme özelligi
    • 2 Ekstra modül girisi
    • STI 5518 islemci ile hizli kanal geçis hizi

evet hocam inceledim saolasın...Benim takıldıgım yer bugun konuştugun next receiver satan bayi nin laptop tan uydu yayını izleyemessin demesiydi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.