USB 2,0 baglantısı olan önereceginiz receiver varmı arkadaşlar ?
Nextstar 7600 sky.
quote:
Orjinalden alıntı: ozanunal
Nextstar 7600 sky.
Üstad bu receiverle hertürlü kanalı kırabiliyomuyuz, ayrıca aynı anda bilgisayarda herhangi bir işlem yapılabiliyomu...Ve fiyatı ??????
Her kanalı hiçbir cihaz kıramaz ama kırılabilen herşeyi kırıyor. Ayrıcs fullxleri de bilgisayara kayıt yaparken başka işlemler yapabilirsin ama makine biraz kasılır. Fiyatı 230 YTL civarında herhalde.
üstad, peki şifreli kanalları kırmak için biz bilgisayara internetten indirdiğimiz dosyalarla mı kırıyoruz, yoksa makineyi götürüp program mı yükletiyoruz...
yaw bide bu next7600sky ı laptopa bagladıgımızda izleme imkanımız varmı....( tv haricinde )
Şimdi şifreleri kırmak için gereken programlar internette var ama bence sen kendin yükleme git yüklet. Receiver'ı laptop'una bağlayarak tv izleyebilirsin.
üstad bi yanlıslık olmasın bugun soylediğin receiver i satan bir yerle konuştum laptop tan tv izlenmedegini soledi...receiver i direkt laptop baglayan tanıdıgın varmı yaw bi görüş almak isterrim ??
usb bağlantın varsa izlersin cihazla verilen cdyi laptopa yükle cihaz ile laptop usb ile bağlanacak birde bilgisayarda şifreli kanallar açılmıyor cihazda açılsa bile bende 7600 kullanıyorum 2 gün önce bilgisayara bağladım.