Şimdi Ara

fullx1 izlememeyen sky modüllü cihazlarda fullx1 izleme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar bu bilgileri sunny bölümünden aldım,uyguladım,işe yaradı, şimdi de sizinle paylaşmak istiyorum.Siz de faydalanın Yalnız cihazım Next 7600sky da denedim.2005sky da da işe yaracaktır,eminim.Bu yol işe yarıyor denendi %100 çalışıyor ilk başlarda bende yaparken zorlandım ama biraz sabredince oluyor.Şimdi gelelim yazılımsız bu işlemi nasıl yapacaz?

Önce Menu ye girin / Sonra Kanal aramaya gelin
    1-Kanal Aramada Hotbird in LNB değerini 11475 olarak değiştir.
    2-Boş bir frekansta 12580(Herhangi bi frekans da olabilir) H 27500 Şebeke Açık 3038-3039-3038 olarak PIDleri gir ve tarat. User-65535 kanalı bulunacaktır.
    3-11475 olan değeri LNB1 yada 2 olarak değiştir ve tekrar tarat.(Yani hotbird ün olduğu lnbyi seç )
    4-Bu kanalı çözülemeyen $ FullX1 - XXL den sonraya taşı
    5-Full X 2m ye basıp normal aldığın yayına bir bak. Bazen kapatıp açmak gerekebilir cihazı.
    6- Full X 1 (User-65535) seyretmek için önce $ Fullx 1 sonra XXL ve en son User-65535 kanalına bas
    NOT: XXL olması şart değil, önemli olan emu ile çözülebilen bi kanal olması tampon kanal vazifesi yapacaktır. User-65535 kanalınıdan Full X 2 M e geçince sorun yok. Tekrar Fulll X 1 (User -65535) e geri dönmek istersen önce çözülmeyen fullx1 + emu ile çözülen bi kanal + user65535 Bu kadar...

Ayrıca, bu geri dönüşüm işleminde emeği geçen ve katkıları olan arkadaşlara da saygılar sunarım.Yapamayan arkadaşlar uğraşsınlar vazgeçmesinler çünkü denenmiş %100 doğru bir yöntemdir.Ona göre bu fırsatı kaçırmayın...Bu arada nextin üstünlüğünü de anlamış olursunuz.Next sahibi olmak bir gurur kaynağıdır...

türkiye formdan alıntı fullx1 izleyemeyan sky modüllü cihazlar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozmenramazan -- 28 Mart 2005, 13:03:54 >

• 2005 dcı skylarda full x1-full x2 açık, full x2m kapalı açaba bu işlem full x2m inde açılmasını sağlarmı yoksa yanlızca fullx1 içinmi geçerli
  • fullx2m fullx2 ile aynı kanal.
  • ok.sağol. fullx1, fullx2 ve full x2m isimli 3 kanal çıkıpta fullx2m de görüntü olmayınca ben farkı kanal zannetmiştim
  • nextstar 7600 fullx2m izleniyor bu islemden sonra fullx 2 izlenecekmi
  • fullx2 ile full x2m aynı kanalmış, anladığım kadarı ile bu işlemden sonra fullx2m izlemeye devam ederken artı olarak full x1 de izleyebileceksin
  • sağol arkadaşım fullx 1 izleniyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben sansui de izleyemiyorum....
    ne yapabilirim...
  • sky modül varsa içinde cihazın aynen denilem şekilde yaparsan izlersin ancak sky modül gömülü cihazlarda oluyor bu olay.
  • sansuide modül varmı
  • VALLA BİLMİYORUM SC 6000 BENDEKİ MAKİNEYİ ALDIKTAN SONRA HİÇ MODÜL ALMADIM..GÖMÜLÜ VARMIDIR ONUDA BİLMİYORUM...
  • sky modül nedir next 8000 xcam de varmıdır
  • Ayrı bir başlık açmak istemedim. Fullx ler hakkında konuşulduğu için buraya yazmayı uygun buldum..

Arkadaşlar, ben bu fullx leri çözemedim. Kullandığım kart, SkyVision.. Nasıl bişeyler yapmam gerekir. Yardımcı olabilirseniz sevinirim..
  • sky modul 8000 de yok onda conax modül var alacaksan next 2005 dcı sky al direk fullx1 ve fullx2 yi açar bu şekilde uğraşmana gerek kalmaz.
    skyvisionla çözemezsin .
  • Sağol ozmenramazan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.