Şimdi Ara

USB.. LÜTFEN YARIM EDIN..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benım sorunum şu flas belleği bılgısayara taktıgım zaman sağ taraf alt da okudugunu gorebılıyorum ama içine giremıyorum hiç bır yerde flash belleğimin ismi çıkmıyor.

şimdiden teşekkür ederim.

• Flash bellekle ilgili bir sıkıntı var gibi gözüküyor.Bilgisayarınızı kapatıp yeniden açarak denemenizi öneririm.Onun haricinde flash belleği bir d ebaşka bir bilgisayarda deneyin ki arızanın tam olarak nereden kaynaklı olduğu belli olsun.Usb girişlerini değiştirin.
  • Flash bellek de bır problem yok benım flash belleğı baska bır bılgısayarda denedıgım zaman açıyor benım bılgısayarda yıne baska bır usb yı taktıgım zaman ise onuda görmüyor..bilgisayarıda açtım kapattım virüs de tarattım ama bır sonuç cıkmadı..
  • donanimsal bir sorun olabilir anakarttan kaynaklanıyor olabilir bazen pwrsub tan kaynaklanan bu tür arızalar meydana gelebiliyor. onun dısında hep aynı usb girişine mi takıyorsun ön taraflarda bulunan yoksa arka taraftaki usb ler de demi aynı olay oluyor.
  • dostum ben teknik serviste çalışıyorum birgün eve gittim servise aynı sorun benimde başıma geldi bastım formatı ama hiç bir donanımsal bir sorun yoktur bundan emin ol işareti çıkıyor ise köşe bas formatı gitsin...
  • @ensonundaüyeoldum

"hiç bır yerde flash belleğimin ismi çıkmıyor."

Görmediği disk e format nasıl atsın ki ?. Açtığın konuya bakılırsa Teknik serviste de çalıştığından şüpem var

"Bu Girişler ne işe yarar ekran kartı "http://forum.donanimhaber.com/m_31087754/mpage_1/key_//tm.htm#31088230

@egzantrik

bilgisayarıma girdiğinizde disk gözükmüyorsa muhtemelen. Güvenli bir şekilde sonlandırmadan bilgisayardan çıkardınız.

http://forum.donanimhaber.com/m_29688404/mpage_1/key_//tm.htm#30332873

konuyu incelemeni tavsiye ederim
  • krm-iks in dediği doğru olabılır güvenli şekilde sonlandır demedım flash belleği kasada bütün usb bi girşine takıyorum yıne aynı bır sey fark etmıyor ama wiellessli mauss kullanabılıyorum.. format atamam şirket bilgisayarı.. :) benım bilgisayar olsa konu bıle açmadan formatı basardım.. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

@ensonundaüyeoldum

"hiç bır yerde flash belleğimin ismi çıkmıyor."

Görmediği disk e format nasıl atsın ki ?. Açtığın konuya bakılırsa Teknik serviste de çalıştığından şüpem var

abi sana saygım sonsuz ama ben teknik serviste çalışıyorum bundan şüphen olmasın yaşım 18 tecrübe sahibi felan değilim çok iyi de değilim bunun farkındayım fakat ben orada kasetmek istdiğim flash diske format atmasını demedim sadece bilgisyarına format atsın dedim...Ben de çok yöntem denedim senin verdiğin linkteki konuları inceledim ama bir sonuca ulaşamadım...SAYGILAR ABİ....

quote:

Orjinalden alıntı: egzantrik

krm-iks in dediği doğru olabılır güvenli şekilde sonlandır demedım flash belleği kasada bütün usb bi girşine takıyorum yıne aynı bır sey fark etmıyor ama wiellessli mauss kullanabılıyorum.. format atamam şirket bilgisayarı.. :) benım bilgisayar olsa konu bıle açmadan formatı basardım.. :)

senin dediğin gibi başka bir donanım taktığın zaman usb girişli çalışıyor fakat depolama birimi taktığın zaman çalışmıyor benim gittiğim evde de play station kolu var dı usb girişli o da çalışıyordu fakat depolama birimleri çalışmıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensonundaüyeoldum -- 17 Nisan 2009; 10:52:28 >

• USB Safely Remove v4.0.9.773 | 2.72 Mb - RS

TR: Windows usb aygıt yönetiminin işini üslenen USB Safely Remove ile Windows usb aygıt yöneticisinin işlevlerinden daha fazlasını gerçekleştirebilirsiniz. Program sayesinde bilgisayarınıza bağlı usb bellekleri hızlı bir şekilde ve güvenle kaldırabilir ayrıca onlara özel simgeler atıyabilirsiniz. İsterseniz belleklerinizi yeniden isimlendirebilir, onları usb aygıt kaldırma menüsünden gizleyebilir veya görünür hale getirebilirsiniz.

Eğer bilgisayarınızda bir kart okuyucu varsa bilgisayarım penceresinde o kart okuyucuya ait birden fazla sürücü gözükecetir, USB Safely Remove ile bu sürücüleri sadece kart okuyucunuza bir kart takıldığında görüntülenmesini sağlayabilirsiniz buda sizi bilgisayarımdaki kalabalıktan kurtaracaktır.
    http://www.bitsdujour.com/software/usb-safely-remove/image-screenshot/
    http:// rapid share.com/files/220000686/USR_www.9fix.com.rar

alıntıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adem81 -- 17 Nisan 2009; 11:16:10 >

• quote:

krm-iks in dediği doğru olabılır güvenli şekilde sonlandır demedım flash belleği kasada bütün usb bi girşine takıyorum yıne aynı bır sey fark etmıyor ama wiellessli mauss kullanabılıyorum.. format atamam şirket bilgisayarı.. :) benım bilgisayar olsa konu bıle açmadan formatı basardım.. :)

He rzaman olmasa da bazen donanımı güvenli bir şekilde sonlandırmadığında bellek zarar görüyor. İçinin rahat olması için başka bilgisayarda dene birde istersen

@ensonundaüyeoldum

bu arada konuna bak bihttp://forum.donanimhaber.com/m_31087754/mpage_1/key_//tm.htm#31087754

ben güç girişi diye tahmin ettim, arkadaşlar başka türlü yorumladı. Tam olarak neyi sorduğunu çözemedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 17 Nisan 2009; 11:36:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

quote:

He rzaman olmasa da bazen donanımı güvenli bir şekilde sonlandırmadığında bellek zarar görüyor. İçinin rahat olması için başka bilgisayarda dene birde istersen

@ensonundaüyeoldum

bu arada konuna bak bihttp://forum.donanimhaber.com/m_31087754/mpage_1/key_//tm.htm#31087754

ben güç girişi diye tahmin ettim, arkadaşlar başka türlü yorumladı. Tam olarak neyi sorduğunu çözemedik

Konumda da şimdi belirttim zaten orada kastedmek istediğim monitör girişleri...

• Çok tşk ederim arkadaşlar yardımlarınız için bir denıyeyım şu link i... :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.