modemim yandıgından bu yana usb modem kullanıyorum. yaklaşık bir ay oldu hiçbir sorunla karşılaşmadım. ama bu gun tam 7kez dc yedim internet gidip geliyo. kabloları degiştirdim gene aynı. kafayı yiyecem genel bir sorun mu var yoksa benim o muhteşem şansımdan mı oluyo. cevaplarınız için şimdiden teşekkur ederim
bende modemimi ethernet'ten bağlamaya çalışmıştım fakat sorun çıkardı mecburen usb'den bağladım.bence de kısmen de olsa dc yemeniz usb modem kullanılmasına bağlı.çünkü bazen tak diye dc ler veriliyor.lag olmaksızın.
telekomdan da kaynaklanıo biraz
evt söylediklerinin %90 nı doğru bende usb kullanıyorum genelde dc arada int de bağlantı sorunları ws.
bende usb kullanıyorum yaşadığım sorunlar aynı ani dc ler internetin düşmesi
ethernet kullanıyorum ben usb modemle alakası yok dc lerin gene tt nin yurtdısı cıkıslarında sorun var baglantı dalgalanıyor o yuzden de oyunda dc oluyoruz surekli,tamamen ttnet in azizligi.....
benimde usb bugun sabahtan beri oyundayim hic dc yemedim
knight online değilde destek , yardım gibi bi yere açsaydın daha ayrıntılı ve net cevap bulabilrdin
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetkb
sen nerede oturuyorsun arkadasım,istanbul anadolu yakasında catır catır dc oluyorum ben ve oyle boyle degil 2 dk da bir ..........
ben bugun hiç dc yemedm
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetkb
bende usb den gidiğimde en fazla 15 dk sonra dcama ethernetten girdiğmde genel bi res gelmedikçe dc yemiyorum
peki bende nie usb den giince dc oluyom
Ben usb modem kullanıyorum sorun ttnetten kaynaklanıyor hiç dc yemeden 11 saat hiç dc olmadan oyun oynadığımı biliyorum
WALLA 2 SENEDIR USB MODEM KULANIOM BI SORUNLA KARŞILAŞMADIM AÇIKÇASI 3-4 GUN OYUNDAN CIKMADIMI BILIRIM BEN
Bİ ALAKASI YOK YANİ ....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme