Arkadaşlar ben PC çok yavaşladığı için ve çok dolduğu için remove attım. Ancak removedan sonra önceden çalışan klavyem ve mousem çalışmamaya başladı. Bios da her ikiside Enabled olarak gözüküyor. Bios menüsünde çalışıyor ama normal açıkken çalışmıyor napmalıyım hiç birşey yapamıyorum
bios ayarlarını default yapıp deneyin. olmazsa pc yi açıp usb portlarına bir flash takın eğer açmazsa driver sorunu olabilir bunun için geçici olarak ps2 çıkışlı birer klavye mause bulup driverları yüklersiniz sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir.
bios ayarlarını default yapıp derken anlayamadım zaten normal hali enabled olarak gözüküyordu.bios kullanırken çalışıyor ancak windows açılınca çalışmama başlıyor.birde sorun öyle bir mouse ve klavye bulmak :S başka bir çözümü yok mudur?
bilgisayar açılırken f8 ile başlatın. (güvenli mod) muhtemelen çalışacaktır kalvye mouse. Eğer çalışırsa aygıt yöneticisinden klavye mouse sürücülerini kaldırın. Sonra yeniden başlatın bilgisayarı muhtemelen sorununuz çözülecektir. olmazsa farklı usb girişlerine takıp deneyin. Windows'un donanımı algılayıp uygun bir sürücü yüklemesi amaç
Güvenli modda başlatmama rağmen genede hiç birşey olmadı.Çalışmamaya devam etti :S