Yeni bir wireless mouse aldım ve usb alıcısını notebook da pek sık kullanmadığım usb girişine yerleştirdim . VE şimdi çıkaramıyorum fazlada zorlamak istemedim.Zaten küçük olduğu için elimle zor tutuyorum. Sizce kendim pense vb. bi aletle çıkarmaya zorlamalımıyım.yoksa bu bir hasara neden olabilirmi? acill yardım bekliyorum teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: bahadr55
Yeni bir wireless mouse aldım ve usb alıcısını notebook da pek sık kullanmadığım usb girişine yerleştirdim . VE şimdi çıkaramıyorum fazlada zorlamak istemedim.Zaten küçük olduğu için elimle zor tutuyorum. Sizce kendim pense vb. bi aletle çıkarmaya zorlamalımıyım.yoksa bu bir hasara neden olabilirmi? acill yardım bekliyorum teşekkürler
Pense ile tutturun yavaşca çekin çıkacaktır hiç bir sorun yaratacağını sanmyorum
İyi forumlar
hızlı cevap verdiğiniz için teşekkürler . çekmeyi denedim ve biraz zorlanarak ama metal bölümü hala içeriide .gerçekten biraz güç kullandım fakat kımıldamıyor bile
quote:
Orijinalden alıntı: bahadr55
hızlı cevap verdiğiniz için teşekkürler . çekmeyi denedim ve biraz zorlanarak ama metal bölümü hala içeriide .gerçekten biraz güç kullandım fakat kımıldamıyor bile
Sağ sola kımıldatarak çıkartmaya çalışın.. USB yuvası genişlesin sorun olmaz
Bendede Esata USB Combo girişi öyleydi zorlaya zorlaya düzeldi.
arkadaşlar bişi olmaz diosa bişey olamz kardeş tüm gücüün kullan ve işi bitir
Hadi ama dostum tüm gücünü kullan ama dikkatli ol. PcKolik kardeşimin dediği gibi USB yuvası genişlesin biraz yeni aldığım USB HUB da zor takılıp çıkarılıyodu bıçak yardımıyla dikkatlice genişlettim bi sorun olmadı. Bıçağı tavsiye ederim ama fazla sokma kısadevre felan olabilir. Metal nede olsa