Şimdi Ara

'USB PORT EXTERNAL LOOP ve external loopback' bu hataların anlamı nedir ve nasıl düzeltebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba öncelikle bu hataların sebebini tam olarak bılmıyorum ama şu gercek varki oyunlarda performans dusuklugu yasıyorum bılgısayarın kotulugunden degil ama oyunda pek cok soruna ve tam randımanlı olarak calısmıyor anlıcagınız . sadece bu hatanın ne oldugunu bılen arkadas varsa yardımcı olmasını istiyorum . sorunlar genelde mouseun duzgun calısmaması eskiden 1.9 sensivity ile oynarken sımdı 7.9 ıle zar zor oynuyorum bunun gibi pekcok sorun var merminin gitmemesi klavyenin adam gibi hareketlere uyum gösterememesi bircok sorun."sxe injected"adlı programı yukledikten sonra basladı ayrıcana sorunların buyuk bı bolumu tesekkurler simdiden..http://www.pcdoctor-community.com/forum/index.php?topic=106.0 bu sitede bı acıklama var ama anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xclsv -- 12 Ağustos 2009; 11:37:30 >

• ayrıca bu resimleri pc doctor ve troubleshooter programlarıyla bu hataları buldum diger hersey sorunsuz gozukuyor bunlar failed sureklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xclsv -- 12 Ağustos 2009; 13:38:09 >
  • hadı artık bırısı baksın agac olduk hıcmı bılenyok ne ıse yarıyosunuz 9*182491890283192038190293 kısı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.