Şimdi Ara

usb portlar çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • notebookta bulunan 3 usb porttan 2 si çalılmıyor. çalışmayanların ikisi de yan yana ve sırayla 2 hafta arayla intihar ettiler. sorun nerden kaynaklanıyor olabilir. anakart ta kısa devre olmuş olabilirmi. kalıcı bir sorun mu değilmi nasıl anlayabilirim. acaba usb portları değiştirme gibi bir imkanım varmıdır. tek usb kaldı. oda bozulursa güzelim bilgisayar çöplük olucak. acaba sata girişini usb ye çevibilecek bir kablo v.s. varmıdır. teşekkürler.

• çevrende ucuz yollu bilgisayarcı varsa 2 dakka bi baktırıver,usb portlarının bozuk olduğundan emin ol..

eğer gerçektende bozulmuşsa ve tek usb portu kalmışsa en ucuz şekilde usb çoklayıcı takarak halledebilirsin

kargo dahil 10 tl ye şu 4 portlu işini görecektir..
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/1-metre-4-port-laptop-pc-usb-hub-coklayici-2-0-92155548

4 usb yetmez dersen daha çoklu olanlarıda var.onlara bakarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

çevrende ucuz yollu bilgisayarcı varsa 2 dakka bi baktırıver,usb portlarının bozuk olduğundan emin ol..

eğer gerçektende bozulmuşsa ve tek usb portu kalmışsa en ucuz şekilde usb çoklayıcı takarak halledebilirsin

kargo dahil 10 tl ye şu 4 portlu işini görecektir..
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/1-metre-4-port-laptop-pc-usb-hub-coklayici-2-0-92155548

4 usb yetmez dersen daha çoklu olanlarıda var.onlara bakarsın

usb çoğaltıcı var zaten ama ben eğer o kalanda bozulursa diye korkuyorum. bilgisayarcıya götürme şansım yok şu anda. benim bilgisayardan bakabileceğim bi şey varmı diye merak ettim. aslında daha çok merak ettiğim e-sata çıkışından usb ye çevirebilme imkanım varmı onu merak ettim.

• oktay_tolga O kullanıcısına yanıt
    Notebook cooler falan kullanıyosan yapar :) kendimden biliyorum :)
  • denizlirfann D kullanıcısına yanıt
    evet kullanıyorum ondan mı diyosun. sen naaptın çözebildinmi
  • günceelleme derkene windows update mi onlan alakalı değldir ya bilemedim k, saten lisanssız windows
    Benimkiler tam ölmedi daha :) flash, joystick falan takınca görmesi için 20 dk bekliyosun sadece :) sürekli bırakıo görmeyi. Çözemedim, sorun donanımsal artık :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Display port çalışmıyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • denizlirfann D kullanıcısına yanıt
    eyvallah. teşekkürler
  • bu arada çook uzun zaman sonra gelen cevap e- sata çıkışım hem usb olarak hem e sata olarak kullanılabiyor. yazıyor sata çıkışının yanında fakat oda çalışımyor. acaba yazılımsal olabilir mi driver falan varmıdır buna göre.
    Calisan tek usb var demistin, bu yuzden sorunun yazilimdan kaynaklandigini dusunmuyorum. Eger oyle olsaydi calisan tek usb de calismazdi (Emin degilim, bilgisi olan arkadaslar aydinlatirsa daha iyi olur). Sorunun donanimsal oldugu kanaatindeyim

Duzeltme: Ureticinin sitesinden en son guncellemeleri yukle, eger bir ise yaramazsa teknik servise danismanda fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizlirfann -- 5 Aralık 2013; 7:48:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.