Şimdi Ara

USB Portları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ep45 ds3r anakartım var , bilgisayarım oldukça yeni sayılır, taktığım bir usb cihaz la birlikte önce usb aşırı yüklenme mesajı geldi windowstan ve ardından hiç bir usb portum çalışmıyor.

portlarda elektrik var gözüküyo , donanim listesindede problem gözükmüyor. hatta işin ilginci hiç bir usb cihaz çalışmazken , bilgisayar açılmadan önce taktığım external harddisk çalışıyor, bu harddiski bilgisayar açıldıktan sonra tak çıkar yaparsam kesinlikle çalşmıyor, sadece windows çalşmadan önce takılrsa çalışıyor. onun dışında diğer tüm cihazlar zaten ne zaman takarsan tak çalışmıyor.

yardım edebilecek varmı?

• aygıt yöneticisinde, evrensel seri yol denetleyicileri bölümünde usb portları devre dışı bırakılmış olabilir
    kontrol etmekte fayda var
  • kontrol ettim, problem yok orda.

bileşen hizmetleri -> açık
    BIOS -> açık
    böyle bi durumla karşılaşan başka kimse yokmu?
  • muhtemelen anakart ile ilgili teknik servise gönderip test ettirmenizde fayda var

Yada ilk geldiğinde problem yoksa yeni bi windows atıp kendiniz deneyin

Ama dediğim gibi ilk önce bi teknik servisinize usb lerle ilgili sorunum var derseniz mutlaka anakartta çıkacaktır
  • anakartta problem vardır , tahminim benimde öyle, ama donanimsal bi olaymı yoksa ben bu isi burda cozemezmiyim?

cunku anakartı gönderip test edilmesi vs işlemler ve geri dönmesi, arıza varsa değişmesi vs şeyler 1 ayı bulur ve bu kadar beklemek istemiyorm.

dediğim gibi, beni tek umutlandıran harici hard diskin bir usb cihaz takılı olarak gözükmesi ama bunu sadece windows başlamadan önce taktıysam görüyor. diğer tüm cihazlara tepki bile vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lastguardian -- 22 Mart 2009; 0:18:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Hub ve Displayport
    12 ay önce açıldı
    USB Girişleri Çalışmıyor
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.