Şimdi Ara

usb ps 2 de ne ise yariyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ps 2 de usb çıkısların bir çok fonksiyonu var. Ama ps 2 deki usb çıkıslar yavastır. (5004 modelleri için). Örneğin Gt 4 foto bölümüne girerseniz fotograflarınızı usb bellege kayıt eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JettoPistole

Ps 2 de usb çıkısların bir çok fonksiyonu var. Ama ps 2 deki usb çıkıslar yavastır. (5004 modelleri için). Örneğin Gt 4 foto bölümüne girerseniz fotograflarınızı usb bellege kayıt eder.

kardes gt 4 nedir ? yahu biraz aciklayin cahiliyim su aletin
  • quote:

Ps 2 de usb çıkısların bir çok fonksiyonu var. Ama ps 2 deki usb çıkıslar yavastır. (5004 modelleri için). Örneğin Gt 4 foto bölümüne girerseniz fotograflarınızı usb bellege kayıt eder.

usb 1.1 olması sanırım yavaş kılıyor

@jokerwill
    gt 4 grand torusm (biliyorum yanlış yazdım) 4 demek, bi araba yarış oyunu, çektiğin resimleri usb belleğe atabiliyor, hatta yanlış olması ama sanırım usbdeb printer bağlayıp çıktı bile alabiliyorsun

makinanda kopya oyun oynamak istiyorsan ilk yapmak gereken çip taktırmak, karaköyde fln yapıyolar diye biliyorum, karşıda da vardır tabi, gerçi istanbulda oturuyorum demedin ama, ben geçen sene 45 tlye taktırmıştım
  • gamepad takabiliyor muyuz usbden peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavy metal boy

quote:

usb 1.1 olması sanırım yavaş kılıyor

@jokerwill
    gt 4 grand torusm (biliyorum yanlış yazdım) 4 demek, bi araba yarış oyunu, çektiğin resimleri usb belleğe atabiliyor, hatta yanlış olması ama sanırım usbdeb printer bağlayıp çıktı bile alabiliyorsun

makinanda kopya oyun oynamak istiyorsan ilk yapmak gereken çip taktırmak, karaköyde fln yapıyolar diye biliyorum, karşıda da vardır tabi, gerçi istanbulda oturuyorum demedin ama, ben geçen sene 45 tlye taktırmıştım

kardes ben ankaradayim yakinda da taktiricam Allah izin verirse boylelikle vur korsanin dibine

• quote:

Orijinalden alıntı: brnk

gamepad takabiliyor muyuz usbden peki

takınca görmez
    ps2 gamepadini usb gamepade (yani bilgisayar için) çeviren ara kablo var ama bu dediğimin tersi yok diye biliyorum, ama bence yapılabilir, imkansız diye birşey yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.