Ps 2 de usb çıkısların bir çok fonksiyonu var. Ama ps 2 deki usb çıkıslar yavastır. (5004 modelleri için). Örneğin Gt 4 foto bölümüne girerseniz fotograflarınızı usb bellege kayıt eder.
quote:
Orijinalden alıntı: JettoPistole
Ps 2 de usb çıkısların bir çok fonksiyonu var. Ama ps 2 deki usb çıkıslar yavastır. (5004 modelleri için). Örneğin Gt 4 foto bölümüne girerseniz fotograflarınızı usb bellege kayıt eder.
kardes gt 4 nedir ? yahu biraz aciklayin cahiliyim su aletin
quote:
usb 1.1 olması sanırım yavaş kılıyor
@jokerwill gt 4 grand torusm (biliyorum yanlış yazdım) 4 demek, bi araba yarış oyunu, çektiğin resimleri usb belleğe atabiliyor, hatta yanlış olması ama sanırım usbdeb printer bağlayıp çıktı bile alabiliyorsun
makinanda kopya oyun oynamak istiyorsan ilk yapmak gereken çip taktırmak, karaköyde fln yapıyolar diye biliyorum, karşıda da vardır tabi, gerçi istanbulda oturuyorum demedin ama, ben geçen sene 45 tlye taktırmıştım
gamepad takabiliyor muyuz usbden peki
quote:
Orijinalden alıntı: heavy metal boy
quote:
usb 1.1 olması sanırım yavaş kılıyor
@jokerwill gt 4 grand torusm (biliyorum yanlış yazdım) 4 demek, bi araba yarış oyunu, çektiğin resimleri usb belleğe atabiliyor, hatta yanlış olması ama sanırım usbdeb printer bağlayıp çıktı bile alabiliyorsun
makinanda kopya oyun oynamak istiyorsan ilk yapmak gereken çip taktırmak, karaköyde fln yapıyolar diye biliyorum, karşıda da vardır tabi, gerçi istanbulda oturuyorum demedin ama, ben geçen sene 45 tlye taktırmıştım
kardes ben ankaradayim yakinda da taktiricam Allah izin verirse boylelikle vur korsanin dibine
quote:
Orijinalden alıntı: brnk
gamepad takabiliyor muyuz usbden peki
takınca görmez ps2 gamepadini usb gamepade (yani bilgisayar için) çeviren ara kablo var ama bu dediğimin tersi yok diye biliyorum, ama bence yapılabilir, imkansız diye birşey yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme