Şimdi Ara

usb ps 2 de ne ise yariyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende ps 2 fat var fakat oyun oynamaktan baska bir islevini goremiyorum ayrica usb de ne ise yariyor benim icin ayri bir merak konusu aldim usb yi taktim fakat ekranda bir degisiklik goremedim acaba memory card yerine de gecebiliyormu ?

aradan bu kadar zaman gecmesine ragmen bu soruyu sordugum icin kizmayin cahilligime verin

• USB belleği Memory Card olarak gerekli yazılımlarla kullanabiliyoruz. Ayrıca bir yerde rehberini görmüştüm PS2'de cd'siz oyun oynayabiliyoruz oradan takılan USB bellek ile. HDD gibi kullanılıyor yani. Bunun haricinde PSeye gibi cihazları bağlayabiliyoruz; ayrıca Guitar Hero tarzı oyunların gitarını usb yolu ile PS2'ye bağlıyoruz. Bende şu çakma gitarlardan var öyle bağlanıyor.

Ve en önemlisi mouse+klavye desteğide sunuyor. Bu galiba PS2 için yapılmış Linux işletim sisteminde işe yarıyor. Oyunlarda desteklenip desteklenmediğini bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ygal

USB belleği Memory Card olarak gerekli yazılımlarla kullanabiliyoruz. Ayrıca bir yerde rehberini görmüştüm PS2'de cd'siz oyun oynayabiliyoruz oradan takılan USB bellek ile. HDD gibi kullanılıyor yani. Bunun haricinde PSeye gibi cihazları bağlayabiliyoruz; ayrıca Guitar Hero tarzı oyunların gitarını usb yolu ile PS2'ye bağlıyoruz. Bende şu çakma gitarlardan var öyle bağlanıyor.

Ve en önemlisi mouse+klavye desteğide sunuyor. Bu galiba PS2 için yapılmış Linux işletim sisteminde işe yarıyor. Oyunlarda desteklenip desteklenmediğini bilmiyorum.

eger oyle bir sey varsa mukemmel ya bunu nasil yapabilirim ?
  • usb yi ps 2 ye takiyorum makina gormuyor
  • makınaya cıp taktırtıktan sonra kac gb hdd ıstıyorsa takıyorlar hdd ıcıne ıso okuması ıcın yazılım atıyorlar sende gozu yormadan hdd den oyununu oynuyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

makınaya cıp taktırtıktan sonra kac gb hdd ıstıyorsa takıyorlar hdd ıcıne ıso okuması ıcın yazılım atıyorlar sende gozu yormadan hdd den oyununu oynuyorsun

yahu çip taktirmadan usb ile iso oyniyamazmiyim ?
  • Hayır tabikide orjinal olmayan oyunu ancak çip taktırarak oynayabilirsin...
    quote:

Orijinalden alıntı: jokerwill

quote:

makınaya cıp taktırtıktan sonra kac gb hdd ıstıyorsa takıyorlar hdd ıcıne ıso okuması ıcın yazılım atıyorlar sende gozu yormadan hdd den oyununu oynuyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahmaz88

Hayır tabikide orjinal olmayan oyunu ancak çip taktırarak oynayabilirsin...
    quote:

quote:

peki hdd alsam bile çip taktirmak zorundamiyim ?
  • zorundasın
  • Zamanında kalın kasa sistem PS2'ler ile (50004) çok HDLoader ile oyun oynadım HDD üzerinden ama hiç Slim PS2'de USB HDD üzerinden oyun açmayı denemedim.

Gerçi USB Loader'lar HDLoader gibi her oyunu açamıyor ama içimde kaldı hep Slim PS2'de USB HDD üzerinden oyun deneyememe. :)
  • usbye action replay max datasını atıp hile yapıyorum ben
  • yahu benim alet usb yi tanimiyor bile takiyorum usb nin isigi yaniyor ama ekranda bir sey gorunmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

usbye action replay max datasını atıp hile yapıyorum ben

hileci seni
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

usbye action replay max datasını atıp hile yapıyorum ben

hileci seni

napim yahu, zamanında bi yerim terleye terleye oynadığım oyunları bir de hileyle bitireyim dedim.
  • o usb olayı varya ps2 de guitar hero fln oynamak için usb eki geliyor wireless okuma olarak görüyor
  • quote:

yahu benim alet usb yi tanimiyor bile takiyorum usb nin isigi yaniyor ama ekranda bir sey gorunmuyor

canım benim heralde yenisin,
    doğru usb belleği ps2'ye bağlayınca hiç bişi olmaz, ek program lazım
    usb belleği memory card olarak kullanmak istiyorsan-ki ben zamanında yapmıştım- adını tam hatırlayamadım şimdi (hd project mi hp project mi yoksa başka bişi mi unuttum) bir program lazım, bu programı usb belleğine atıyorsun, tabi her oyunu çalıştırmıyor ve bende save süresi uzun oluyordu, 1 dakikayı buluyordu, ben de vaz geçtim, memory carda döndüm
    usb hdd bağlayıp oyunları burdan çalıştırabilirsin- ki ben bunu da zamanında denemiştim- gerçi ben ide hdd kullanmıştım, belki bilirsin, ide to usb dönüştürücü kablolar var, yani dahili hdd veya medya okuyucu/yazıcıyı harici olarak kullanmana yarıyor, bu kabloyla hddyi bağladım, yine her oyunu desteklemiyor, oyunları hddye atmak uzun sürebiliyor, ve bazı oyunlar oynanmayacak kadar yavaş açılıyor (tabi sorun benim hddde olabilir, onu bilemem)
    arkadaşların dediği linux kit var, bir paket varmış eskiden, içinde cd, hdd, usb klavye mouse varmış, normal pc gibi kullanabiliyormuşsun, lakin ben bunu denemedim ama internette bikaç yorum gördüm "ya ben aldım da beyenmedim sattım" gibi, kullanmadığım için bişi diyemicem ama aslında benim de çok ilgimi çekmişti başta, şimdi onu bulman zor, her usb klavye mouse ile de uyumlu değildir, her hdd ile uyumlu olmadığı gibi, ama ilgileniyorsan netten ara istersen satan var mı diye

he peki ben oyunları nası oynuyorum?memory card+cd ile.Baktım hddden ve usb bellekten umut yok, cdye (dvdye daha doğrusu) yazarak oynuyorum, mor dvd kullanıyorum, aslından en dandiği, herkes kullanma lense zarar der ama ben 1 yıldır kullanıyorum bişicik olmadı, alet de 2. el bu arada

aklıma gelmişken-ben o şekilde pek kullanmadım ama- usb bellek/hdd ile (ve bir ara program ile) müzik film resim dosyaları açabiliyorsun

sorun olursa söyle

• eye toy die oyun var w.cam takıp oynanıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavy metal boy

quote:

yahu benim alet usb yi tanimiyor bile takiyorum usb nin isigi yaniyor ama ekranda bir sey gorunmuyor

canım benim heralde yenisin,
    doğru usb belleği ps2'ye bağlayınca hiç bişi olmaz, ek program lazım
    usb belleği memory card olarak kullanmak istiyorsan-ki ben zamanında yapmıştım- adını tam hatırlayamadım şimdi (hd project mi hp project mi yoksa başka bişi mi unuttum) bir program lazım, bu programı usb belleğine atıyorsun, tabi her oyunu çalıştırmıyor ve bende save süresi uzun oluyordu, 1 dakikayı buluyordu, ben de vaz geçtim, memory carda döndüm
    usb hdd bağlayıp oyunları burdan çalıştırabilirsin- ki ben bunu da zamanında denemiştim- gerçi ben ide hdd kullanmıştım, belki bilirsin, ide to usb dönüştürücü kablolar var, yani dahili hdd veya medya okuyucu/yazıcıyı harici olarak kullanmana yarıyor, bu kabloyla hddyi bağladım, yine her oyunu desteklemiyor, oyunları hddye atmak uzun sürebiliyor, ve bazı oyunlar oynanmayacak kadar yavaş açılıyor (tabi sorun benim hddde olabilir, onu bilemem)
    arkadaşların dediği linux kit var, bir paket varmış eskiden, içinde cd, hdd, usb klavye mouse varmış, normal pc gibi kullanabiliyormuşsun, lakin ben bunu denemedim ama internette bikaç yorum gördüm "ya ben aldım da beyenmedim sattım" gibi, kullanmadığım için bişi diyemicem ama aslında benim de çok ilgimi çekmişti başta, şimdi onu bulman zor, her usb klavye mouse ile de uyumlu değildir, her hdd ile uyumlu olmadığı gibi, ama ilgileniyorsan netten ara istersen satan var mı diye

he peki ben oyunları nası oynuyorum?memory card+cd ile.Baktım hddden ve usb bellekten umut yok, cdye (dvdye daha doğrusu) yazarak oynuyorum, mor dvd kullanıyorum, aslından en dandiği, herkes kullanma lense zarar der ama ben 1 yıldır kullanıyorum bişicik olmadı, alet de 2. el bu arada

aklıma gelmişken-ben o şekilde pek kullanmadım ama- usb bellek/hdd ile (ve bir ara program ile) müzik film resim dosyaları açabiliyorsun

sorun olursa söyle

Allah razi olsun saglam cevap verecek biri nihayet cikti burda ps 2 ile ilgili sorunum olursa herhalde artik sana sorucam :p

peki kardes madem usb yi kullanmak icin program falan gerekiyo neden o zaman makinaya usb yeri yapmislar orasini anlamadim ben

• quote:

peki kardes madem usb yi kullanmak icin program falan gerekiyo neden o zaman makinaya usb yeri yapmislar orasini anlamadim ben

"niye tak çalıştır(kullan) değil ki?" diyorsun sanırım
    ps2nin usbleri algılaması için illa ki bir program gerekeçektir, bu programı memoy carda yükleyerek veya cdden çalıştırabilirsin, memoy carda yükleyince 1-2 mb yer kaplıyabiliyor, kimisi tercih etmeyebilir, zaten memory card 8 mb, ben demin fifa 2010 açtım, oyun açılırken "save etmek için 3.5 mb boş yer olması lazım" dedi, ben de "saol almıyım" dedim
    yani insanların tercihine bırakmış olabilirler, isteyen memory carda yüklesin isteyen cdden açsın, aklıma başka bişi gelmiyor
    memory carda "free mc boot" yüklersen (içinde SMS programı olanlardan ) usb bellek/hddden müzik film resim açabiliyorsun diye biliyorum (ya da üçünden bikaçını)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavy metal boy -- 10 Temmuz 2010; 2:17:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: heavy metal boy

quote:

"niye tak çalıştır(kullan) değil ki?" diyorsun sanırım
    ps2nin usbleri algılaması için illa ki bir program gerekeçektir, bu programı memoy carda yükleyerek veya cdden çalıştırabilirsin, memoy carda yükleyince 1-2 mb yer kaplıyabiliyor, kimisi tercih etmeyebilir, zaten memory card 8 mb, ben demin fifa 2010 açtım, oyun açılırken "save etmek için 3.5 mb boş yer olması lazım" dedi, ben de "saol almıyım" dedim
    yani insanların tercihine bırakmış olabilirler, isteyen memory carda yüklesin isteyen cdden açsın, aklıma başka bişi gelmiyor
    memory carda "free mc boot" yüklersen (içinde SMS programı olanlardan ) usb bellek/hddden müzik film resim açabiliyorsun diye biliyorum (ya da üçünden bikaçını)

peki kardes ben buna çip mi taktirayim simdi ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.