Şimdi Ara

USB Ses kartı önerisi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • X-fi Titanium pcie ses kartımı anakart üzerindeki tüm pcie 1x yuvaları ekran kartları yüzünden kapandığı için kullanamıyorum onun yerine usb ses kartı almak durumunda kaldım 150tl ye kadar önerebileceğiniz ses kartı ne olur özellikle listemdeki kartları kullanmış arkadaşlar tecrübe ve tavsiyelerini paylaşırsa memnun olurum kullaklıka wav, mp3 ve flac dinleyeceğim düşündüğüm kartlar;

Creative x-fi surround 5.1 Pro
    Creative x-fi go Pro
    Asus xonar u3

Sizin ekleyeceğiniz ürünler varsa lütfen paylaşın teşekkürler

• Yardım edebilecek biri yok mu?
  • Bu durumdan ötürü ses kartınızı satmanıza gerek yok.

PCIe 1X kartlar tüm teknik olarak PCIe slotlarında çalışabilirler. Ses kartınızı, anakartınızın en altında bulunan PCIe 16x slota takarak gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoXyBuLL

Bu durumdan ötürü ses kartınızı satmanıza gerek yok.

PCIe 1X kartlar tüm teknik olarak PCIe slotlarında çalışabilirler. Ses kartınızı, anakartınızın en altında bulunan PCIe 16x slota takarak gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Biliyorum arkadaşım ancak 16x slotunda z77 chipset yapısı gereği ciddi performans kaybı oluyor bu sebeple 16x slotundada kullanamıyorum ya flex uzatıcı riser lazım yada kartı bugün satmak durumunda kalıcam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

quote:

Orijinalden alıntı: FoXyBuLL

Bu durumdan ötürü ses kartınızı satmanıza gerek yok.

Biliyorum arkadaşım ancak 16x slotunda z77 chipset yapısı gereği ciddi performans kaybı oluyor bu sebeple 16x slotundada kullanamıyorum ya flex uzatıcı riser lazım yada kartı bugün satmak durumunda kalıcam

XFI Titanium HD'yi, Asus M5A99X EVO, Gigabyte 880GMA-UD2H ve Gigabyte GA-E350N-USB3 anakartlarında, PCIe 16x, 8x,,4x ve 1x ile denedim. Gerek performans gerekse stabilite anlamında hiçbir sorun yaşamadığımdan, size de Titanium için önermiştim.

Ancak Z77 tabanlı bir anakart ile deneme yapmadığımdan, yorum yapmam da doğru olmaz.

Umarım en kısa zamanda kartınızı satar ve yeni kartınızı alırsınız .

• Piyasada ancak vasat external çözümler var bu sebeple farklı bir çözüm üretip ses kartımı elimde tutmam gerek ilgin için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

X-fi Titanium pcie ses kartımı anakart üzerindeki tüm pcie 1x yuvaları ekran kartları yüzünden kapandığı için kullanamıyorum onun yerine usb ses kartı almak durumunda kaldım 150tl ye kadar önerebileceğiniz ses kartı ne olur özellikle listemdeki kartları kullanmış arkadaşlar tecrübe ve tavsiyelerini paylaşırsa memnun olurum kullaklıka wav, mp3 ve flac dinleyeceğim düşündüğüm kartlar;

Creative x-fi surround 5.1 Pro
    Creative x-fi go Pro
    Asus xonar u3

Sizin ekleyeceğiniz ürünler varsa lütfen paylaşın teşekkürler

''kullaklıka wav, mp3 ve flac dinleyeceğim''

5+1 7+1 gibi ses sistemleri kullanmayacaksanız kulaklık veya amfi+kolon seti kullanacaksanız stereo üzerine yoğunlaşmış bir ses kartı alın derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Kartı Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben Creative x-fi surround 5.1 + Logitech G51 kullanmaktayım güzel ikili oldular
  • Hocam m-audio fasttrack modeli var fiyatı 250 300 civarında.Diğer kartlar sinema sistemleri ve oyun için oluyor.Bu çok amaçlı vokal kayıt,gitar kayıt birsürü işe yarıyor ve bayağı kalitelidir.Bir bakın derim
  • audiotrak prodigy cube
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.