Şimdi Ara

Usb soketindeki 4 pin [ACİL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fotoda işaretlediğim gibi 4 tane pin deniyor galiba sokette 4 parça var şimdi benimde bi projem var buradaki karttaki soketi sökücem ve kartta 4 tane yer kalacak burdan ben artı eksi yi bağlayarak pilden bi yere elektrik alıcam kalan 2 yer ne yeridir anlamadım 2 si artı eksi desem kalan 2 si ne oluyor ve sadece artı eksi bağlayıp elektrik alsam sıkıntı çıkmaz dimi ? bide bunların hangisi artı eksi Usb soketindeki 4 pin [ACİL]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2caglarec2268 -- 9 Aralık 2016; 0:31:37 >

• Kardeşim en sağ ve soldaki + - uçları oradakiler ise okuma yazma uçları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca çekebileceğin akım sınırı var usb genelde 3.5 ile 5 volt dc gerilim verir ve çekebileceğin güç kaynağın kadardır

• Peki sadece sağ ve sola arti eksi bağlayıp telefonu şarj etcem ortadaki kalan 2 kabloyu takmadigim için voltaj sorunu olmaz telefona zarar vermez duzenli olarak voltaj verir dimi ?

• mfatih1905 kullanıcısına yanıt
    Peki sadece sağ ve sola arti eksi bağlayıp telefonu şarj etcem ortadaki kalan 2 kabloyu takmadigim için voltaj sorunu olmaz telefona zarar vermez duzenli olarak voltaj verir dimi ?
  • Evet Zaten şarj için + - yeterli ama kaynağının stabil Olması lazım yoksa çabuk bozulur bataryan

aslnda amacım şu ;
    bende bir tane a101 den alınma 5200 mah civarı powerbank var usb çıkış soketi bozuldu soketi havyayla söküp attım fakat o soketin aynısını piyasada hiçbir yerde bulamadım onun için bir şarj adaptöründen söktüğüm uyumsuz USB soketi vardı onu yamup büküp yapıştırıp bi hale soktum powerbanka lehimledim sadece artı ve eksiyi Sizin verdiğiniz bilgiye dayanarak sonra birleştirip telefonu şarj etmek istedim Taktım kabloyu hiçbir sorun yoktu gayet güzel şarj ediyordu fakat sonra cleanmaster programından bir bildirim geldi KARARSIZ VOLTAJ lütfen orijinal şarj cihazıyla şarj edin diye bende çıkarıp taktım bu sefer 20 dk dır şarj oluyor bir uyarı gelmedi sıkıntı olmaz heralde şüphe varsa söğleyin kullanmam kesinlikle bataryama telefonuma zarar gelsin istemem 20 tl lik powerbank için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2caglarec2268 -- 9 Aralık 2016; 15:41:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer şarj olma durumu bir var bir yoksa yâni başla dur yapıyorsa kullanma hocam ancak sarja taktığında şarj etmeye başlıyorsa ve devam ediyorasa kesintisiz bir şekilde bir problem yoktur ancak elinizde ölçü aleti varsa dc Voltaj kademesinde ölçüm yapabilirsin

• Birde dişi USB konektörü elektronik tamiri yapan direnç entegre satan malzeme satan her yerde veya internetten bulabilirsin
    eyvallah hocam sıkıntı yok şimdilik düzenli gibi gözüküyor voltaj ölçüm cihazım yok ölçemeyeceğim şimdilik herşey için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.