Şimdi Ara

USB TOTO :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde 4gb lık adata marka usb vardı kabından gerçekden cok nefret ediyordum ve aklıma birden bir fikir geldi dedim kendi kendime neden usb toto yapmıyorsun be umut diğe :D
    gittim hemen marketten süpriz yumurta aldım dişim ağrıdığı için çikolotayı ve oyuncakları falan çöpe attım kabı aldım usb'yi kabından cıkardım ve totoya lehim makinesi ile usb'nin kafası kadar bir delik acıp usb'yi icine sokdum ve sonra totonun icini pamukla doldurdum(bu sayede usb'nin ışığı her yandığında ışık her yere dağılmış olacak) sonra japon ile yapıştırdım ve ortaya cok şirin bir usb cıkdı :)
    yalnız tek sorun var cebte taşıyamaıyorum

• Güzel birşey olmuş evet cebinde taşıyamassın sanırım aklına daha küçük birşey gelseydi ya ışığıda güzel gözüküyor
  • Bende CLIPPER çakmağın içine koydum usb yi kabından memnun değildim çıkardım clipper çakmağın gazını boşaltıp kestim usbyi içine koydum ve kağıt doldurdum aralarada silikoon sıktım 2-3 aydır kullanıyorum hem cebede sığıyor görenin ilgisini çekiyor.
  • iyi fikir
  • bir yueer vardı arkadaşlar usb bellek yapmış herfler ama usb nin arkasında böyle kablolar çıkmış ilan kopğuk usb kablo gibi duruyor:)

resimlerini bldum:)

• ZUAHHAHA gören diyecek bune boyle :D ahaha kablolar süper kandırmaca olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslan5888

bir yueer vardı arkadaşlar usb bellek yapmış herfler ama usb nin arkasında böyle kablolar çıkmış ilan kopğuk usb kablo gibi duruyor:)

resimlerini bldum:)

Müthiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlginç çalışmalar
  • Dışı kırılmış USB ler için güzel fikir.
  • güzelmiş
  • bnmde wardı eskii bi kingston bnde ona tik ağacından kab yapmıştım kab hala duruyor ama çalışmıyor resmini bulamadım ama cok ugraştırmışti benı
  • ilgincc
  • İlginç Çalışma
  • Felaket Dostum Harika Tasarım
  • Haha çok iyi olmuş.
  • güzel fikir , güzel olmuş .eline sağlık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.