Şimdi Ara

USB Veri Aktarma Sorunu Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 3 aydır Bilgisayarımda bir Sorun bulunmakta Ve Bu Sorunu Denediğim Bin bir Çeşit Yöntem Karşısında Bile Olumlu Bir Sonuç Alamadım .
    Sorun Şundan İbaret : Win7 Ultimate İşletim Sistemi Bilgisayarımda İlk Win 7 Zamanlarında sorunum yoktu fakat sonradan Şöyle bir Sorun Çıktı USB Bellekleri Takıyorum Veri Atıcam Yaklaşk 50 Mb 200 Mb Arası Dosyaları Atarken Bir Süre Gittikten Sonra Takılıyor Ve birdaha Hareket Halinde Bulunmuyor Flash Belleği Çıkardığımda Dosyanın Bir Kısmı Gitmiş Bir Kısmı Gitmemiş Oluyor 20 MB Dosya 20 Dakika Bekliyorsun Sadece 12 Mb Gitmiş Oluyor Bide Tıkanıp Gitmemesi İnsanı Tamamen Kahrediyor. Bazen Oluyorki Her Hangi Bi Müzik Dosyasını 20 Mb Civarı Dosyayı 20 Dakikada Oda Zorla Atıyor .. Bide Şimdi USB Belleğinde sorun Vardır Diyen Arkadaşlar İçin Şunu Söyliyeyim USB Belleğim 1 Gb Vardı Bide Hiç Kullanmadığım 4 Gb Lık Vardı 1 Gb Lık Sorunlu Diyelim Ama 4 Gb USB Belleğimi Takınca oda Aynı Hatayı Veriyor. Bunun Nedenin Sebebini Anlayamadım Sizlerden Yardım Beliyorum Arkadaşlar Şimdiden Teşekkür Ederim. ..
    Usb Portlarda SOrun Yok Klavye - Joystik Oyun Kolu, Kamera Çalışıyor Ve Telefon Hafıza Kartlarına Veri Atabiliyorum Fakat USB Belleklere Atamıyorum
    Çok Çanımı Sıkıyor Bu Olay Yardımlarınızı Bekliyorum ARkadaşlar

• Güncel Arkadaşlar Benim İçin Çok Önemli .
    Yukarıda albümde Nasıl Takıldığının SS'leri Var Yardım Please.
  • Sistemin anakartı nedir?
  • 1.anakartın chipset ve usb sürücülerini güncelleyin.wındows un güncellenmiş(veya sp paketi varsa yüklendiğinden emin olun)
    2.virüs taraması yapıp pc virüs olmadığından emin olun...
    3.eğer bir den fazla flash bellekte veya sadece flash belleklerde yapıyor ise bios unuzu güncelleyin...
    4.
  • Teracopy programını deneyin, işe yarayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pandemic

Sistemin anakartı nedir?

Foxconn Ana Kart'ım Var
  • quote:

Orijinalden alıntı: selahattin1987

1.anakartın chipset ve usb sürücülerini güncelleyin.wındows un güncellenmiş(veya sp paketi varsa yüklendiğinden emin olun)
    2.virüs taraması yapıp pc virüs olmadığından emin olun...
    3.eğer bir den fazla flash bellekte veya sadece flash belleklerde yapıyor ise bios unuzu güncelleyin...
    4.

1. Anakart-Chipset Ve Usb Sürücülerin Hepsini Driver Genius Olsun Kendi Sitesinden İndirdiğim Driverlara Güncelledim. Windows 7 Kullanıyorum Bilgisayarıdaki Güncellemeler Kapalı.
    2.C Ve D sürücülerin Malvare+Diğer Bütün Programlarla Taradım Virus 2 tane Çıktı Sildim Format Attım 4-5 Defa Aynı Sorun Devam Etmekte.
    3.Bütün Flash Belleklere Aynı Hatayı Veriyor. Biosu Güncellemedim Deniyeceğim Onuda.
    4. İnsalla Bios'la Bütün Sorunlar Çözülür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01myavuz

Teracopy programını deneyin, işe yarayabilir.

Onuda Deniyelim Pek Umudum Yok Ama Deniyelim Teşekkürler Herkese Yorumlarınız için
    quote:

Orijinalden alıntı: 01myavuz

Teracopy programını deneyin, işe yarayabilir.
  • Intel(R) ICH7 Family LPC Interface Controller - 27B8 üstünde

Aygıt Yöneticisinde Bu Driverin Yüklü Olmadığı Güncellenmesi Gerektiği Yazıyor Kısacası Üstünde Sarı Ünlem Var Bundan Kaynaklanıyor Olabilirmi.
  • http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=19596&keyword=%22inf%22&lang=eng
    Linkten İntel inf sürücülerini yükleyin, sorunlu aygıtı kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatın, olmazsa el ile yüklemeye çalışın.
  • Aygıt Yöneticisindede Bir Sorun Kalmadı Fakat Hala Sorun DEvam Etmekte Nasıl Bir Şey Bunu Anlama Veremiyorum . Aslında Herkes Bir anlam Veremiyor Yardımlarınızı Bekliyorum
  • Güncelll
  • bende onceden hep on usb gırıslerını kullanıyodum bı sure sonra usb bellgımı takıp dosya kopyalamak ıstedıgımde sızın yazdıgın olaylar olmaya basladı bende artık arka usb gırıslerını kullanmaya basladım durum azaldı ama bazen sızın yazdıgınız gıbı dosya kopyalama esnasında kılıtlenıyo baska bılgısayarda yapmıyo sadece benım bılgisayarda yapıyo bı sure sonra olması bu olayın zamanla bıseyler bozuluyo heralde bana oyle gelıyo yada on usb'dekı bı bozukluk kararsızlastırıyo usb gırıslerını herlade
  • Vallahi Ön Arka Hepsini Deniyorum Yıok..

Sorun İçin Yardımlarınızı Bekliyoruız
  • fat 32 ile formatlama birde ntfs ile formatlayıp bir dene birde usb portlarında başka cihazlar bağlıysa
    onları çıkarıp dene çakışma olabilir. usb çoklayıcı kullanıyorsan ondan da olabilir bağzıları kalitesiz oluyor
    direk kasanın arkasındaki portları kullan kasanın önündeki portlarda uzatmalıdır o uzatmada da bir sorun olabilir.
    birde biosu standard ayarlara getirip o şekilde deneyebilirsin. aklıma gelenler bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCCOMANDER

fat 32 ile formatlama birde ntfs ile formatlayıp bir dene birde usb portlarında başka cihazlar bağlıysa
    onları çıkarıp dene çakışma olabilir. usb çoklayıcı kullanıyorsan ondan da olabilir bağzıları kalitesiz oluyor
    direk kasanın arkasındaki portları kullan kasanın önündeki portlarda uzatmalıdır o uzatmada da bir sorun olabilir.
    birde biosu standard ayarlara getirip o şekilde deneyebilirsin. aklıma gelenler bunlar

TEşekkürler Arkadaşım Olumlu Bir Sonuç Aldım sonunda Arkada USB Portunda bulunan Klavyeyi Çıkardım Ve Atmayı Denedim Atabiliyorum Fakat Bu Her USB Klavyelerde Aynı Sorunu Alacakmıyım On Board USB Portlarnda.
  • başka bir usb keyboard da aynı sorunu yaşamayabilirsin usb aygıtlar değişiklik gösterebilir
    ps2 klavye kullanmanı tavsiye ederim...

sorunun bundan da kaynaklanıyor olabilir devredışı bırakıp yani disable yapıp bir dene
    yani usb denetimini windows yapsın.

http://www.waybeta.com/uploads/img/20100612/201006121142452595-14.jpg
    USB Controller: etkinleştirin veya devre dışı bırakın Anakartın on-board USB denetleyicisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.