Şimdi Ara

Usb ye bir şey taktığımda hoparlör çızırdamaya başlıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nedendir bilemiyorum durduk yere böyle bir sorun çıktı.

Benim bilgisayarıma creative 2+1 hoparlör bağlı ve pc kasasının ön tarafındaki usb lerine herhangi bir şey taktığımda ve örneğin bu bir flash bellek olsun dosya aktarımı sırasında çızırtılar meydana gelmeye başlıyor.

Kasanın ön kısmındaki usb ye usb harddisk takıyorum harddiskin dönüş sesi hoparlörden gelmeye başlıyor.Taktığım hdd ye bir şey kopyalarkende çızırtı gelmeye başlıyor.

Gariptir ki bu sorun sadece ön taraftaki usblerde oluşuyor.Öndeki ve arkadaki usblerin kontrolcüleri farklı mıdır?

Sorunun manyetik bir şeyden kaynaklandığını düşünüyorum.Fakat bir türlü çözemedim.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum...

• (Ses sistemindeki 2 hopörlörden birincisi ana hopörlör yani woofera entegre ve çıkarılamıyor.Fakat 2.hopörlörün jackı var ve wooferdan çıkarılabilir.Çızırtı ise sadece o hopörlörden gelmekte.)
  • Valla ne diyim öyle bir sorunki herşeyden dolayı olabilir.Bi bios güncelleyip live ubuntu ile deneyeceğim belki driver-işletim sisteminden kaynaklanıyordur...
  • bendede ayni sorun olmushtu on taraftaki MIC IN i bagla
  • dostum bilgisayarinda toprqklama hatti yok sanirim priz topraklamali olsada acip kablo falan baglimi bak istersen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

dostum bilgisayarinda toprqklama hatti yok sanirim priz topraklamali olsada acip kablo falan baglimi bak istersen...

Priz toprak hatlı ve prize baktığımda toprak bağlantısı yapılmış.Evdeki prizler toprak hatlı.Güç kaynağım high power 450w fakat kasanın şaşesine kontrol kalemi değdirdiğimde kontrol kalemi yanmakta.

Bir de ses sistemindeki 2 hoparlörün sadece birinden gelmesi de çok ilginç
  • anakartta kac tane usb cikisi var kasanin icini ac boardda bosta usb baglanti yeri varsa on usb kablolarini oraya tak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Format atmadan önce ubuntu ile deneme yaptım onda sorun olmadığını görünce direkt windowsta ses driverını güncelledim.Şu an sorunum çözüldü.

Zaten sadece bir hoparlörden geldiği için anlamam lazımdı.

Uğraşıp cevap yazan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.