arkadaşlar samsung r522 laptop um var ve 320 gb lık hardiski bozuldu. Yenisi 170 tl civarında bende almak yerine 8 gb lık usb bellek aldım ve windowsu buna kursam olmaz mı? Yalnız bilisayarın cd room u da bozuk oldugu için başka bilgisayarda usb ye windowsu kurmaya çalıştım fakat sistemin kurulacagı yeri seçecegim ekran da yalnızca bilgisayarın hardiski gözüküyor usb bellek gözükmüyor acaba nasıl yapabilirim? Bir fikri olan var mı ?
öncelikle windows7'yi belleğe çalışacak şekilde boot ettin mi? ayrıca bilgisayarın falsh belleği görmesini istiyorsan bios'a girip boot bölümünden usb fdd seçeneğini ilk sıraya almalısın.
quote:
Orijinalden alıntı: vercenik53
öncelikle windows7'yi belleğe çalışacak şekilde boot ettin mi? ayrıca bilgisayarın falsh belleği görmesini istiyorsan bios'a girip boot bölümünden usb fdd seçeneğini ilk sıraya almalısın.
bios tan usb belleği ilk sıraya aldım ama windows 7 yi belleğe çalışacak şekilde boot etmedim onu nasıl yapabilirim?
winto flash programıyla yapılabilir yalnız boot etmen kurman anlamına gelmez sadece win7 kurucu olarak kullnabilirsin aynı sürücüye kurmak istediğinde baya bir yer olması gerekir,
quote:
Orijinalden alıntı: vercenik53
winto flash programıyla yapılabilir yalnız boot etmen kurman anlamına gelmez sadece win7 kurucu olarak kullnabilirsin aynı sürücüye kurmak istediğinde baya bir yer olması gerekir,
hayır ben kurucu olarak kullanmak istemiyorum sadece usb ye kurmak istiyorum harddisk almamak ve pc yi kullanabilmek için
kurabilirsin ama doğru dürüst kullanamzsın. yani flash dayanmaz yanar. çünkü bir hdd kadar güçlü değildir flash.ısıya dayanamaz çünkü.
boot seçeneklerinden ilk secenek dvd. ikinci secenek usb olarak ayarlarsan olur. ama deneme derim çünkü flash bozarsın.
:)) istersen bende 250 gb hdd var. uygun fiyata verebilirim. pm atabilirsin düşünürsen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme