Şimdi Ara

USB yi araba tanımıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • USB yi rufus ile format usb sine dönüştürdükten sonra her dosya türünde formatlamama rağmen araba usb yi içi boş olarak görüyor nasıl çözebileceğimi başka bir forumda buldum fakat orada denileni anlamadım sordum cevapta gelmedi yardımcı olur musunuz?
    Not: Araçta sıkıntı yok başka usbyi çalıştırdı sadece bu usb de olmuyor.Usb yi 2 farklı araçta denedim ikisinde de aynı hataUSB yi araba tanımıyor

• ntfs olarak mı ? yoksa fat32 olarak mı biçimlendirdin. bir de flaş dandik bir flaş mı hocam.
  • ByBaterist kullanıcısına yanıt
    NTFS, FAT32 ,exFAT olarak biçimlendirip denedim hiçbirinde olmadı ,flash toshiba 16 gb bir flash ,daha dandik çin malı flashı bile görüyor araba
  • Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16Gb olduğu için görmüyordur belki hocam. Daha düşük kapasiteli bir flash bellek ile fat32 formatlı şekilde deneyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt_Kaya

NTFS, FAT32 ,exFAT olarak biçimlendirip denedim hiçbirinde olmadı ,flash toshiba 16 gb bir flash ,daha dandik çin malı flashı bile görüyor araba
    Merhaba;

Bu formatları Rufus ile mi yaptın?

Windows 7 - 10 ile Fat32 formatlamayı dener misin?

Kolay gelsin.
  • cemcakmak kullanıcısına yanıt
    Format USB sini rufus ile hazırladım işim bitince sağ tık ile biçimlendir diyerek fat32 olarak biçimlendirdim .( Bu işlemi win 7 ve 10 da yaptım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki; Disk Management ta USB tek partition olarak mı görünüyor?
  • Birde; USB yi farklı bir porta takıp aşağıdaki program ile formatlamayı deneyiniz.

https://www.gezginler.net/indir/hp-usb-disk-storage-format-tool.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.