Şimdi Ara

Usbden oyun oynamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EnesSinan

2 tb flash da gördük hayırlı olsun :)
    Çin'li siteler de satılıyor hocam 25/30 liraya. performansı nedir ama orasını bilmiyorum.
  • Oha küçücük flash 2 tb yapmışlar gerçek bir de cok ilginc.
    Kac liraya almıştınız ?
    Saniyede 1 mb yaziyorsa cok yavas ama.
    Lolu oynatmaz ki o hızla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 1 Ocak 2020; 12:10:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O flash bellek 2 tb değil, icine yazilan bir kod ile o sekilde gozukuyor, zamaninda baya konusu oldu, büyük ihtimalle 2 gb bile degildir, icine 20 gb dosya atmaya çalışınca atıyor gibi gözüküyor fakat dosyayi tekrar alip kullanmak istediğinizde kullanamıyorsunuz. Çin kurnazlığı başka birşey değil.

• Bozarsın usb yi, bende kingstonun 32gb lıgı vardı sürekli dosya transferi yapmaktan 1 hafta da bozuldu, bence o şekilde kullanmaya hiç dayanmaz.
  • Hocam winrar ve benzeri arşiv programları ile .sfx yöntemi ile tek parça tak çalıştır .exe programları yapabilirsin. ben lisedeyken bu şekilde okulun pc'lerinde flash'dan CS, NFS falan oynuyodum. Google'dan bak biraz yaparsın çok karışık bir iş değil.

Yalnız windows 10 ile gelen güvenlik güncelleştirmeleri bu şekilde yazılan programları virüs olarak görüyor. ve haklılarda. bu yöntemler çalışan virüsler var.

Ayrıca önemli bir tavsiye; bu yöntemi kullanacaksan kendi .sfx'lerini kendin yap. ASLA internetten hazır tak çalıştır oyun indirme.
  • parcapincik kullanıcısına yanıt
    İçinde 60gblik film var ama açılmıyor veya çok yavaş açılıyor. Denerim bi ara

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Aynn aşırı yavaş bi oyun yükliyim dedim ona bi saatte 20gblik oyunun yuzde 10u bile yuklenmedi

• Sonuç olarak bu flash belleğe oyun indiremedim ve içind attığım filmlerde açılmıyor 2TB ama okuma veya yazma hızı çok yavaş olduğundan herhangi bir işe yaramıyor. Çinden 20 liraya alabileceğiniz birşey 20 lira bile etmiyor. Ve sonuca gelirsek lol oynamıyorum artık yks kasıyorum

• Çünkü flash bellek dandik. Filmlerin açılmamasının nedeni de gerçekten 2 TB olmayışı hocam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.