Şimdi Ara

Usbler çalışmıyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acer aspire 5100 laptop var elimde bir süre önce windows xp yüklü laptop kendi kendi donma sorunu yaşadı bende resetledim açılışta windows xp ekranında donup kalıyordu değişik cd lerle format atmayı denedim başarılı olamadım windows kur ekranından sonra çıkması gereken mavi ekranda xp kurulacak bölümü seçme ekranına gelmeden siyah bir ekranda sol üst tarafta imşeç yanıp sönüyor.vista yüklemeyi denedim vistayı yükleyebildim fakat sorunlu şekilde kullandım bir süre.1 hafta öncede win7 kurdum laptop a win7 de neredeyse sorunsuz kullanıyorum pc yi ama bilgisayara usb den bişey takılmıyor.mouse denedim fotoğraf makinesi denedim cep telefonu denedim hepsinde bu sorun karşıma çıkıyor.güncellemelerim açık anakart yüklemelerim makine eski olmasından dolayı tam kurulmamış olabilir ama tam olarak bilemiyorum.xp chipseti yüklemeyi denedim win 7 ye birşey değişmedi usb lerden elektrik geliyor ama sürücüleri yüklenmiyor galiba.xp ye dönemiyorum zaten bari bunu sorunsuz kullanayım.yardım edebilirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler...
     Usbler çalışmıyor!!!

• Live CD olarak çalışabilen bir linux sürümü indirip denesene bi bakalım sorun nerde..

He bir de usb den format atılabiliniyor.. Google da bir araştırma yap veya dh da.. Bakalım boot zamanı görecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 24 Kasım 2009; 19:53:22 >
  • win vista chipset driver'ını 7'ye kur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtlln

win vista chipset driver'ını 7'ye kur

kurup denedim olmadı.zaten vista kullanırkende kurmuştum kabul etmemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

Live CD olarak çalışabilen bir linux sürümü indirip denesene bi bakalım sorun nerde..

He bir de usb den format atılabiliniyor.. Google da bir araştırma yap veya dh da.. Bakalım boot zamanı görecek mi?

bi araştırayım onuda.usb den format atınca ne değişecek bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın cd den olmuyo zaten usb den olurmu xp?
  • Ubuntu olurmu linux için?
  • sorun chipsette değil card readerin driverini yüklemişsin sanırım notebookun/masaüstün ya casper yada acer.
  • http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_5100.html

bu linkten vista bölümünden ene card reader driverini yükle kur yeniden başlat sorunun çözülecektir.
  • Yok hayır olmadı mouse çalışmıyor yine

Usbler çalışmıyor!!!
  • BIOS da usb leriniz açık mı? Baktınız mı?
  • Walla hocam bende onu çok merak ediyorum gerçekten ama benim biosum phoenix v2.73 ki bunda sadece ana özellikler görünüyo diğer bioslar gibi ayrıntıya girmiyo.Bunun başka bi yolu yokmu acaba bios a girmeden bakabileceğimiz yada biosun o menülerini açma gibi bir şey?
     Usbler çalışmıyor!!!

Usbler çalışmıyor!!!

Usbler çalışmıyor!!!

Usbler çalışmıyor!!!

• selam dostum ne oldu çözebildinmi usb sorununu bendede 5102 var vin7 64bit ve 32 bit yükledim usb ve web cam calışmıyor sorun aynı galiba bir çözüm bulduysan ve paylaşırsan sevinirim
  • Hayır sorunu çözebilmiş değilim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.