Şimdi Ara

usbli wifi anten ve kablosuz mini genişletici beraber çalışır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar soru basit resimde görmüş olduğunuz aletleri birbirine bağlarsam evde internet olur mu ?
     usbli wifi anten ve kablosuz mini genişletici beraber çalışır mı ? usbli wifi anten ve kablosuz mini genişletici beraber çalışır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jecky -- 3 Eylül 2015; 22:39:42 >

• Ne Diyiceğimi Bilemedim. Modeminiz Var Mı ? Ya Da İnternetiniz. Bu Arada Dediğinizi Tam Olarak Anlayamadım .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi ilk resimdeki normal bir USB Wireless adaptör. İkinci resimdeki cihaz ise tekrarlayıcı olması gerekiyor. Anladığım kadarıyla sen bu USB Wireless adaptörü bu cihazın USB girişine bağlayıp sinyalini güçlendirmek istiyorsun. Bu ürünler bu şekilde kullanamazsın. Çünkü USB Wireless adatörün çalışabilmesi için kurulu bir işletim sistemi olması gerekli. Yani windows 7 / 8 / 10 veya Mac os gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberenerger -- 4 Eylül 2015; 12:29:04 >
  • sanırım arkadaşın sorunu benimle aynı. repeater ile wifi bulup masaüstü pc ye usb adaptör ile internet bağlamak peşinde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.