Şimdi Ara

USKO çötü 1 saattir ne sitesi nede kendi açılmıyor, edit: şirket el değiştiriyor duyumları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: __Epidemic__

06.10 dan itibaren düzeldi oyun. Bu video nedir böyle ya nasıl bi bebe bunlar kimlerle muhattap oluyoruz, kimler GM'lik yapıyor bu oyunda..

oyun yine gitti hocam resmen kaz gibi yoluyorlar milleti orta parmak gösteriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __Epidemic__ kullanıcısına yanıt
    La bu adamlar yayın açmıştı +9 shelleri 9 shardları çekmişler yeni server daha herkes ezik, millete tek attım diye eğleniyolardı oyüzden bunları fazla ciddiye almayın nasıl gm oldu orası ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YA-KU-ZA

quote:

06.10 dan itibaren düzeldi oyun. Bu video nedir böyle ya nasıl bi bebe bunlar kimlerle muhattap oluyoruz, kimler GM'lik yapıyor bu oyunda..

oyun yine gitti hocam resmen kaz gibi yoluyorlar milleti orta parmak gösteriyorlar

Hocam 1 günlük EXP Premium hediye etmeleri lazım olmaz böyle.
    O orta parmak göstereni zaten dikkate almamak lazım. Çocuktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Epidemic__ -- 4 Şubat 2017; 14:44:29 >
  • Oyunda buglar sorunlar düzeleyeceği yerine sadece üzerine yenisi ekleniyor. Bu oyuna para basanlar var birde. Yabancilar boşa mi kaçti Lol, Cs, Dota'ya
  • İnsanları bu kadar soyup bu kadar kötü hizmet veren başka bir oyun var mı acaba bilemiyorum.
  • quote:

İnsanları bu kadar soyup bu kadar kötü hizmet veren başka bir oyun var mı acaba bilemiyorum.

Yabancilar nasil birakip gitti adamlar gelemez böyle saçmaliklara. Her ay bir sürü pus parasi bayil bugtan hileden geçilmesin hala. Hepsi kaçti lol, cs go, dota oynuyor. Anca bizim her alanda pasif kalan insanimiz oynar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paetzold

quote:

İnsanları bu kadar soyup bu kadar kötü hizmet veren başka bir oyun var mı acaba bilemiyorum.

Yabancilar nasil birakip gitti adamlar gelemez böyle saçmaliklara. Her ay bir sürü pus parasi bayil bugtan hileden geçilmesin hala. Hepsi kaçti lol, cs go, dota oynuyor. Anca bizim her alanda pasif kalan insanimiz oynar.

Şuan oynayanlar ya nostalji için oynuyor, ya da ego tatmini için oynuyor. Ego tatmini bol olduğu için de hırsla, PUS'ta ne var ne yok alıyor oyuncular maalesef.
  • Merhaba Beyler Bugun ehligame.com dan gb aldım hem hızlı teslimat hemnde uygun fiyattan aldım tavsiye ederim sizerede.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.