Bildirim
USKO çötü 1 saattir ne sitesi nede kendi açılmıyor, edit: şirket el değiştiriyor duyumları
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
hala düzelmedi -
bugun daha da gelmez -
neden gelmesin ?
çıkan giremiyor çıkmayın oyundan yazmıştı birisi.15 dakka sonra oyun gitti
düzeltiyorlardır büyük bir sorun yoksa -
bununla ilgili bi açıklama - bilgilendirme bulabilen oldu mu? sebebi nedir ya da ne zaman düzelir gibi? -
quote:
Orijinalden alıntı: syaclar
bununla ilgili bi açıklama - bilgilendirme bulabilen oldu mu? sebebi nedir ya da ne zaman düzelir gibi?
şirket el değiştiriyor diyorlar bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: YA-KU-ZA
quote:
bununla ilgili bi açıklama - bilgilendirme bulabilen oldu mu? sebebi nedir ya da ne zaman düzelir gibi?
anladım dostum teşekkürler. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: YA-KU-ZA
quote:
anladım dostum teşekkürler.
hocam saldırıda olabilir miş tam olarak çözemedim, ama sıradan bir olay gibi durmuyor.
Facebook sayfasından 1 saat önce yapılan bilgilendirme mesajı.
Önemli Bilgilendirme!
Yaşanan teknik sorun nedeniyle şu an servislerimize erişim sağlanamamaktadır. Teknik ekiplerimiz konuyla ilgili sorun giderme çalışmaları sürdürmekteler. En kısa süre içerisinde sorun giderilecek ve servislerimiz tekrar aktif olacaktır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz. -
quote:
Facebook sayfasından 1 saat önce yapılan bilgilendirme mesajı.
Önemli Bilgilendirme!
Yaşanan teknik sorun nedeniyle şu an servislerimize erişim sağlanamamaktadır. Teknik ekiplerimiz konuyla ilgili sorun giderme çalışmaları sürdürmekteler. En kısa süre içerisinde sorun giderilecek ve servislerimiz tekrar aktif olacaktır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
eyw
Kardeşim 2005 den beri oynarım şirket el değiştiriyor falan filan hikaye ya genel bakım yapıyorlar ya da saldırı var. NTT game yaşanan sorundan dolayı event yapıcakmış bilgilendirme olarak okudum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waethexOn -- 4 Şubat 2017; 1:6:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: waethexOn
Kardeşim 2005 den beri oynarım şirket el değiştiriyor falan filan hikaye ya genel bakım yapıyorlar ya da saldırı var. NTT game yaşanan sorundan dolayı event yapıcakmış bilgilendirme olarak okudum.
bakım yapmadan önce haber vermiyorlar mıydı
Arkadaşlar okuduğunuz duyuruların ve bilgilendirmelerin linklerini de paylaşır mısınız kulaktan dolma şeyler yaymayalım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şirketin el değiştirdiği fake haber yarın sabaha açılır. 2006'da 1 hafta oyunun kapalı olduğu dönemler bile oldu yani çok şey yapmayın -
quote:
Orijinalden alıntı: sauce_2k
Arkadaşlar okuduğunuz duyuruların ve bilgilendirmelerin linklerini de paylaşır mısınız kulaktan dolma şeyler yaymayalım
https://www.facebook.com/KnightOnlineWorldNTT/ benim paylaştığım bilgilendirme buradan arkadaşım, resmi facebook sayfası. -
Arkadaşlar siz yormayın ufacık beyinlerinizi adamlar premium, gb paranızla bir güzel eğleniyorlar.
https://www.facebook.com/Lahz4/?hc_ref=NEWSFEED
Buraya çoook şey var yazılacak ama ban yeriz, küfür yeriz malumunuz anlamak isteyen var ne anlatırsan anlamaz var. -
quote:
Orijinalden alıntı: emrahkurt93tr
Arkadaşlar siz yormayın ufacık beyinlerinizi adamlar premium, gb paranızla bir güzel eğleniyorlar.
https://www.facebook.com/Lahz4/?hc_ref=NEWSFEED
Buraya çoook şey var yazılacak ama ban yeriz, küfür yeriz malumunuz anlamak isteyen var ne anlatırsan anlamaz var.
arkadaşım burada verdiğin tepki yanlış kişilere değil mi sence de? adamlara kızıyorsun onu anladım da, kalkıp bizleri '' ufacık beyinli '' olmakla itham ediyorsun. Kusura bakma ama ağzından çıkanları kulağın duysun biraz. Yorumunu yap ama kimseye hakaret etmeye hakkın yok.
-
Hocam estağfurullah ayıp ediyorsunuz ben hafif bir ironi yapmak istemiştim. Bu oyuna gece gündüz para yatırıp sancılı olanlara karşı, vurdumduymazlara bir ithamdı o. Fakat elden birşey gelmiyor ki tipik madde bağımlısı gibi oluyor oyuncuları. Ve ödedikleri paraların karşılığı yerine hizmet dahi alamıyorlar. Bu oyunu oynayan insanlar kadar duygusal iyi kalpli insanlar tanımadım onlar kadar iyi niyetli insan görmedim böyle birşey söz konusu dahi olamaz.
Oyuna gelecek olursak oyunu 2004 yılından beridir oynarım. İlk pc'mi babama net kafede bu oyunla tanıştığım için aldırmıştım. 2012'da bu oyunun her pisliğini gördüm.
Gerçekten kırdıysam özür de dilerim.
İnsanın elinden gelmiyor ki sinirleniyorsunuz tam 6-7 yıldır bu milletle oynuyor bu oyun. Buraya çok şey var yazılacak ama. İtham olayları olmasa :)
Bu oyunun oyuncuları kadar dürüst insanlar tanımadım.
Ne yazık ki oyunun her çalışanı aksi durumda iken...
Ayrıca şuraya şu video'yu da bırakayım. Yani görün, bilin. Emek verme yerine emek çalanları görün-dalga geçenleri görün...https://www.youtube.com/watch?v=Fctl1RKyDzc
Edit: Video.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahkurt93tr -- 4 Şubat 2017; 3:9:50 >
-
start geldi ama id şifre uyuşmazlıgı hatası veriyor herkesde otp sitesine dahil girmiyor, hesaplar silinmiş olmasın -
06.10 dan itibaren düzeldi oyun. Bu video nedir böyle ya nasıl bi bebe bunlar kimlerle muhattap oluyoruz, kimler GM'lik yapıyor bu oyunda..
Benzer içerikler
- int priest stat
- transformation totem nerden düşer
- knight online yeni server 2025
- komik klan isimleri
- knight online skill sıfırlama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X