Şimdi Ara

USKO'da Gördüğüm En Yüksek AP (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
33.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: BlackHawK72

Sen yüksek ap görmemişsin..Kim olduğunu hatırlamıyorum ama bundan yüksek ap li asas(lar) gördüğüme eminimAma asas la sınırlandırmamışsın.
    4.6k ap li battle priest görmüştüm. Bi onu hatırladım şimdilik.

pw demi ? ayrıca biz wariordan yada bp den bahsetmiyoruz onların atağı zaten yüksek oluyor biz burda asas konusunu tartışıyoruz k..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elweda -- 29 Haziran 2009; 13:11:06 >
  •  USKO'da Gördüğüm En Yüksek AP
     USKO'da Gördüğüm En Yüksek AP

Yılmaz bu ne?

• quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

Yılmaz bu ne?

Dupedir ağam.

• quote:

Orjinalden alıntı: L.J

quote:

Orjinalden alıntı: hoksi

GodlessTurtle itemlerini sattı aşağı yukarı 9000 TL falan etti itemleri charıda bozdu normal itemli bir chardı en son gördüğümde.
    BOOOOOOOOOOOOOOO namı diğer Mr80 itemlerini sattı charı inaktif. Aynı clanda bulunmuşluğum var BOO ile Xig'in en sağlamıydı gerek char gerek oyunculuk olarak iyi bir noktada bıraktı.

Hep diyorum sana Miayke nin üstüne adam yok x te assassin olarak..
  • Biriside çıkıp dememişki o serverler pwp adam altta iron neck düşüren varmı yazmış yıl olmuş 2013 4800 ap li asaslar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheetahUSA

Biriside çıkıp dememişki o serverler pwp adam altta iron neck düşüren varmı yazmış yıl olmuş 2013 4800 ap li asaslar var

hemide gavolttan düşürmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

quote:

Biriside çıkıp dememişki o serverler pwp adam altta iron neck düşüren varmı yazmış yıl olmuş 2013 4800 ap li asaslar var

ozamanlar böyle pvp serverler mi varmış vay be bune ozamanlar dediğim daha da eskidende usko oynardım eski moradon zamanında felan ama bole pvp server görmemiştim

• SS'ler 2009 yılına ait arkadaşlar sanırım son resimden dolayı PvP demişsiniz, PvP değil, orjinal UsKO'nun Cyper serverında Moradon'da boss event yapılırken alınmış SS'dir. Droplar Felankor'dan düşmüştür, Gavolt'tan değil.
  • quote:

quote:

quote:

ozamanlar böyle pvp serverler mi varmış vay be bune ozamanlar dediğim daha da eskidende usko oynardım eski moradon zamanında felan ama bole pvp server görmemiştim

Eski moradon zamanında ? Pvp server? Daha oyunu ve oyuncularını bilmiyorsunuz... S arkadaşımız durumu açıklamış zaten başka söze gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: EMRE KAPTAN

quote:

quote:

quote:

Eski moradon zamanında ? Pvp server? Daha oyunu ve oyuncularını bilmiyorsunuz... S arkadaşımız durumu açıklamış zaten başka söze gerek yok.

S ye laf söyleyen zaten yok ayrıca asas ve warrior jobunda her türlü vs atılır masterimi yakarsan kazanmış sayarım

• Gardaşım askerde konularını hortlatmayın
  • hocam o resimler benim lise dönemlerime denk geliyor ki şu an üni son sınıfım.. o kadar eskiler siz düşünün
  • quote:

Orijinalden alıntı: arseniCem

hocam o resimler benim lise dönemlerime denk geliyor ki şu an üni son sınıfım.. o kadar eskiler siz düşünün

bende oynuyodum ozaman areste felan ağaçlardan item kasılıyordu
  • Benim 69 lwl charın atağı 1900 küsürdü.3 sene önce falan... Soyulunca kurtuldum oyundan
  • berada bu accountu görmüştüm hatırlıyorum ama bumuydu yoksa cakma charmıydı bilmiyorum
  • benim prestte 4800 ap vardı +10 ms +8 paper üzeri takı hep str ezig takılar ama silah iyidi. tek atıyordu adream chara base chara 2 atıyordu.

malice atınca en sağlam kişi olsun warrıor ful +3 malice yiyince 2 k yiyordu 4 5 vurunca ölüyordu. o bana vurmadan ben ona vurmam gerekti. cünkü canım 3.5 k
  • benim warriorda full scli 5137 AP vardi WE 3 Diamond 3 Sos 3 neck 3 +9shelset +10 wirinom . suan pe 3 roc 3 sos 3 neck 3 +8kro set +10 wirinom var 4800lerde
  • Sağlam char
  • bizim eski clan başkanında 5548 atak görmüştüm warrior +10 wirinom +10 shell set +5 opal earring dual +3 +4 rof sos 3 in 3&Aoc 3
  • bende de 1700 ap var lvl 77
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.