Şimdi Ara

USKO-Midgard ortamı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bugların kralı yapıldı orada her türlü
  • Ben 1-2 gün ortama baktım. Ardream'de yeterli oyuncu sayısı var. Base ölü. CZ çok kalabalık. Oyuncu sayısı iyi ama +8 shardların bile itemden sayılmadığı bir ortam var. Playerlığınız ya da takım oyununuz çok iyi değilse, az para ile bir şey yapmanız mümkün değil.
  • steamkoyu bırakıp midgardda ardream kasmaya başladım bile. hadi hayırlısı
    ardream oynayacak varsa pmleşelim.
    ırk: human

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtopia -- 10 Mart 2016; 22:10:15 >
  • Hoşgeldin üstad Forumdan Kreus ile beraber 2 aydır bizde midgard dayız. Steam dan geçtik bizde. Şuan karakterler dizim aşamasında 1 aya pk ya hazır hale gelicek inş. Ondan sonra ardream da güzel işler yapıcağımıza inanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ardreamde warrior iş yapar mı? Ne kadar yatırmak lazım oyuna, benimde kafamda ya battle pri ya warrior var ardream için. Cz'den bunaldım artık

• Luken Drew kullanıcısına yanıt
    O kadar cash item kaldı benim server'da, giremiyorum da
  • YazıYorum kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bayağıdır girmiyosunuz. Bıraktınız sandım eğer bırakmadıysanız

• quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Aynen hocam bayağıdır girmiyosunuz. Bıraktınız sandım eğer bırakmadıysanız

Dostum sizin 1 aylık işiniz var daha, ben napayım 1 ay, bekleyeceğiz artık steamko'da
  • YazıYorum kullanıcısına yanıt
    Hocam az kaldı 1 2 haftaya pk dayız inşallah

• ben yavaştan item almaya başladım 1 haftaya dizerim muıhtemelen su an garp 8 var.
    ama level kasma cok sıkıntı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: filinte

ben yavaştan item almaya başladım 1 haftaya dizerim muıhtemelen su an garp 8 var.

1 günde kastık hocam Luken Drew ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: YazıYorum

quote:

ben yavaştan item almaya başladım 1 haftaya dizerim muıhtemelen su an garp 8 var.

hocam mageyim cok zorlanıyorum ya
    quest itemleri satanda yok mecbur kesmeye calısıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtopia -- 11 Mart 2016; 21:35:37 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YazıYorum

quote:

hocam mageyim cok zorlanıyorum ya
    quest itemleri satanda yok mecbur kesmeye calısıyorum

Hocam mage iseniz Lr mage kasın, ardreamde çok işe yarıyor.
  • bende mage veya pri olarak başlamayı düşünüyorum siz humansanız bende human açayım pri açsam görevler ile ne kadarda 59 olurum acaba birde rahat kasabilrmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memoland

bende mage veya pri olarak başlamayı düşünüyorum siz humansanız bende human açayım pri açsam görevler ile ne kadarda 59 olurum acaba birde rahat kasabilrmiyim

Belki müsait değildir diye mesaj editlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YazıYorum -- 12 Mart 2016; 18:39:05 >
  • Dün 10 gb'ye Eagle 8 aldım Midgardda. Uygun mu olmuş, normal mi yada pahalımı bilemedim. Sizce?
  • Evet humanız. 59 olmak görevlerle 4 saat civarı sürüyor yaklaşık. Mage ve priest itemleri oldukça uygun serverda. Düşük bütçeyle çok güzel karakterler oluşturabilirsiniz. +7 DS 1.5-2gb örneğin :).

@Clayman.
    Hocam +8 EE'yi satan arkadaş yaklaşık 2 gün bekledi 10gb'den satmak için. 1-2 hafta öncesine kadar 13-14gb satılıyordu EE +8. Zarar edeceğinizi sanmıyorum, sadece satarken biraz bekleyebilirsiniz. Hayırlı olsun :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreus

Evet humanız. 59 olmak görevlerle 4 saat civarı sürüyor yaklaşık. Mage ve priest itemleri oldukça uygun serverda. Düşük bütçeyle çok güzel karakterler oluşturabilirsiniz. +7 DS 1.5-2gb örneğin :).

@Clayman.
    Hocam +8 EE'yi satan arkadaş yaklaşık 2 gün bekledi 10gb'den satmak için. 1-2 hafta öncesine kadar 13-14gb satılıyordu EE +8. Zarar edeceğinizi sanmıyorum, sadece satarken biraz bekleyebilirsiniz. Hayırlı olsun :).

hocam ardream mi oynuyorsun sende?
  • Evet hocam. Luken Drew ile birlikte başladık. Pazar yapıyoruz şu an. 2 hafta içinde PK'ya çıkacak kadar itemimiz olur .
  • benimde küpe ve chitinlerden bazıları eksik kaldı.
    birde sc kanat almam lazım. gerisini hallettim ben
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.