Şimdi Ara

USKO-Midgard ortamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ardream ve 60-69 pk alanı (hala duruyorsa) ortamı nasıl arkadaşlar? Kosp var mı ve oyuncu sayısı fazla mı? +8 shardın fiyatı (piyasayı tahmin etmek için soruyorum) kaç gb?

• Bu soruların cevabını bende merak ediyorum. Zira Midgardda başalamak istiyorum. Dün akşam saatlerinde giriş yaptım ama server çok boş geldi bana. Tezgahlar bile anvile kadar ancak gelebilmiş.
  • Midgard uskoda oynanacak serverlardan birisi bence. Daha önce destan da oynuyorduk bi kaç arkadaşla geçen yazın sonunda bırakmıştık. Steam geldiğinde orada başladık orası pek tat vermedi midgard a geçtik. Şuan 2. Ayımızdayız jr pazar ile bişeyler dizmeye çalışıyoruz. Ardream diziyoruz. +8 shard piyasası 8.5 9 gb arası in 11gb. Base bu serverda ölü gibi geldi bana ama cz ve ardream bayağı dolu. Serverda hareketlilik akşam saatlerinde başlıyor.
    Ardream düşünürseniz bekleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luken Drew -- 1 Mart 2016; 13:57:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Luken Drew ile birlikte tekrar oyuna döndük. Öncelikle Juraid etkinliğinden yararlanmak için 79 level karakterlerimizi kastık. Şimdi hem gem alıp hem pazar yapıp ardream için hazırlanıyoruz. Midgard'ın pazarı oldukça kalabalık ve tatmin edici. Şu anda okullar açık olduğu için hafta içi sabahları durgun oluyor. Ancak 18.00'den itibaren canlanmaya başlıyor. Haftasonu ise her saatte oldukça canlı. Juraid etkinliğine ortalama 1000 user katılıyor. Oradan tahmin yürütebilirsiniz.

Ardream ise soruşturduğumuz kadarıyla oldukça hareketli ve güzel bir ortama sahip. Geceleri ortalama 100 user olduğunu söylüyorlar. Zaten yeni yüklenen Midgard Ardream PK movielerini izlediğimizde de ne kadar hareketli bir ortamı olduğunu görmüş olduk. Bir diğer güzel yanı ise çok uçuk itemli bir server değil Midgard. Ardream'da mütevazi itemler ve ekip oyunuyla tat alabileceğimizi düşünüyoruz. USKO'da oynamak istiyorsanız önerim kesinlikle Midgard.

Aramıza katılmak isteyen arkadaşlar forum üzerinden PM atabilirsiniz. Human ırkında oynuyoruz. Müsait olduğumuz zamanlarda görevlerinize, exp kasmanıza yardımcı olmaya çalışırız. Bekleriz :).

• quote:

Orijinalden alıntı: komoli

Bu soruların cevabını bende merak ediyorum. Zira Midgardda başalamak istiyorum. Dün akşam saatlerinde giriş yaptım ama server çok boş geldi bana. Tezgahlar bile anvile kadar ancak gelebilmiş.

Midgard 2'ye girdiyseniz normaldir hocam o durum. Midgard1'de pazar oldukça kalabalık. Akşam bir SS atabilirim isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Midgard uskoda oynanacak serverlardan birisi bence. Daha önce destan da oynuyorduk bi kaç arkadaşla geçen yazın sonunda bırakmıştık. Steam geldiğinde orada başladık orası pek tat vermedi midgard a geçtik. Şuan 2. Ayımızdayız jr pazar ile bişeyler dizmeye çalışıyoruz. Ardream diziyoruz. +8 shard piyasası 8.5 9 gb arası in 11gb. Base bu serverda ölü gibi geldi bana ama cz ve ardream bayağı dolu. Serverda hareketlilik akşam saatlerinde başlıyor.
    Ardream düşünürseniz bekleriz

Arkadaşlar size zahmet olacak ama... Bazı item fiyatlarını yazsam ve siz de piyasasını yazsanız? Şu an steamKO'da oynuyorum, oyuna fazla değil ama bir miktar para yatırdım. Ancak harcadığım paranın karşılığını aldığımı düşünmediğim için acaba USKO'ya mı geçsem diye düşünüyorum. Bu sorularım bu yüzden, çalıştığım için de ancak GB alarak item dizebilirim. Zira eventler için zamanım yok. Akşamları ardream ya da base de PK yapmak istiyorum. Cash çekme sorunum yok, istediğimde istediğim kadar çekebilirim. Şimdi bunların ışığında...

1-+8 chitin set, old rol, +8 ib piyasası ne durumda?

2-Base bana ardreamden daha cazip geliyor. Base PK ortamı nasıl?

3-+8 dual shardlı ve +8 chitin setli bir base ya da ardream çarı ne kadar iş yapar?

4-Gelirsek bizi karşılayacak bir arkadaş ortamı olur mu:)

5-Level kasma olayı, steamKO'daki gibi kolay mı?

• YazıYorum kullanıcısına yanıt
    1-) 8 Rogue chitinler parçasına göre 180m ile 230m arasında değişiyor diyebilirim. +8 ib aklımda yok ancak pazarda gördüğümde bilgilendiririm.

2-) Base konusunda diğer forumdan edindiğim bilgiye göre konuşacağım. User sayısı gece 20.00-24.00 arası fena değil diyorlar ancak Ardream'a göre tabii ki az kalacaktır user sayısı.

3-) +8 Shardlı, +8 Chitin setli, old takı setli bir ardream asas kesinlikle iş yapacaktır.

4-) Luken Drew(Atilla) arkadaşımla bu forum üzerinden yaklaşık 6 yıl önce tanıştık. Şimdilik sadece ikimiz varız. İş-okul nedeniyle gündüzleri bilgisayar başında olamasak da müsait olduğumuz zamanlarda herkese yardım etmeye çalışırız tabii ki :).

5-) Steam'de ve Usko'da aynı şekilde işliyor exp sistemi. Görevlerle rahatlıkla 69 base karakteri kasabilirsiniz yani.

Ek olarak Midgard1'e girebilmek için Premium almanız gerekmekte. Premiumsuz sadece server resetlerinden sonra giriş yapabilirsiniz. Biz Bronz Premium aldık, yetiyor :).

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pvp server kurmak yasakmı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreus

1-) 8 Rogue chitinler parçasına göre 180m ile 230m arasında değişiyor diyebilirim. +8 ib aklımda yok ancak pazarda gördüğümde bilgilendiririm.

2-) Base konusunda diğer forumdan edindiğim bilgiye göre konuşacağım. User sayısı gece 20.00-24.00 arası fena değil diyorlar ancak Ardream'a göre tabii ki az kalacaktır user sayısı.

3-) +8 Shardlı, +8 Chitin setli, old takı setli bir ardream asas kesinlikle iş yapacaktır.

4-) Luken Drew(Atilla) arkadaşımla bu forum üzerinden yaklaşık 6 yıl önce tanıştık. Şimdilik sadece ikimiz varız. İş-okul nedeniyle gündüzleri bilgisayar başında olamasak da müsait olduğumuz zamanlarda herkese yardım etmeye çalışırız tabii ki :).

5-) Steam'de ve Usko'da aynı şekilde işliyor exp sistemi. Görevlerle rahatlıkla 69 base karakteri kasabilirsiniz yani.

Ek olarak Midgard1'e girebilmek için Premium almanız gerekmekte. Premiumsuz sadece server resetlerinden sonra giriş yapabilirsiniz. Biz Bronz Premium aldık, yetiyor :).

Hocam cevaplar için teşekkür ederim. gelirsem mutlaka size PM atacağım. Başlarsam da zaten ilk işim war pre çekmek olur. Anladığım kadarıyla bahsettiğim çarı da 500-600 TL civarına dizebiliyorum. Şu an o parayı zaten steamKO'da harcadım ve bir getirisi olmadı. Gerçekten o itemler iş yapacaksa yarın USKO'yu indiririm.

• Kreus kullanıcısına yanıt
    Bu arada Kosp var mı hocam PK'da?

Ayrıca, 70 üstü skilleri açmak için gerekli itemler çok mu pahalı steamdeki gibi?

Cash almak için hangi ödeme seçenekleri mevcut, mesela paypal var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YazıYorum -- 1 Mart 2016; 21:55:39 >
    Hocam expte bile koxp görmedim ki PK'da hiç yok diyorlar. Skill fiyatlarını bilmiyorum ancak kesinlikle Steam'deki kadar pahalı değildir. Ben Cash alırken güvenilir oyun sitelerindeki hesaplarımdan birine bakiye yüklüyorum banka kartımdan. Oradan ESN kodu alıp o şekilde yüklüyorum Cash'i. Paypal ile de alınır bir şekilde diye düşünüyorum. Belki de direkt Ntt Game'den alınıyordur PayPal'la ancak malesef bilgim yok o konuda :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreus

Hocam expte bile koxp görmedim ki PK'da hiç yok diyorlar. Skill fiyatlarını bilmiyorum ancak kesinlikle Steam'deki kadar pahalı değildir. Ben Cash alırken güvenilir oyun sitelerindeki hesaplarımdan birine bakiye yüklüyorum banka kartımdan. Oradan ESN kodu alıp o şekilde yüklüyorum Cash'i. Paypal ile de alınır bir şekilde diye düşünüyorum. Belki de direkt Ntt Game'den alınıyordur PayPal'la ancak malesef bilgim yok o konuda :).

Teşekkürler hocam yorduk seni de... Şu an aklımda Adonisteki 5gbyi satıp Midgarda geçmek var.
    Estağfurullah hocam ne demek. RLB tavsiye etmiyorum ama. Mythril +9 seti olanlar falan var. Başa çıkılmaz bence :)
  • Bende 2 gün önce midgardda Karus karakter açmıştım. Irk değişimi yapabilirsem aranıza katılmak isterim.
  • quote:

Bende 2 gün önce midgardda Karus karakter açmıştım. Irk değişimi yapabilirsem aranıza katılmak isterim.

Gelin hocam gelin. Şöyle akşamları 1 party güzel bi pk atsak yeter:)
  • quote:

Bende 2 gün önce midgardda Karus karakter açmıştım. Irk değişimi yapabilirsem aranıza katılmak isterim.

Hocam memnun musunuz, ortamı nasıl buldunuz?
  • Yani fena değil gibi ama itemler almış başını gitmiş sanki :)
  • quote:

Yani fena değil gibi ama itemler almış başını gitmiş sanki :)

+9 item çok mu fazla?
  • Bende bugun aksam orc assas actim steamko dan gecip. Steamko da ayni adamlarin koxpla bir haftadir ayni slotta kasabilmesi beni rahatsiz etmisti bir lac bisey cikinca vesile oldu gecisime. 49 level oldum su an icin rahatsiz edici hicbiseyle karsilasmadim :)

• paradisecircus kullanıcısına yanıt
    Tek bir ırk altında toplanabiliriz:)

• bende gelirdim ama humansınız galiba benim karus charım vardı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.