Şimdi Ara

usr 5455 access point

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar.usrobotics 5455 access point ile ilgili bir sorunum var.yardımcı olursanır çok sevinirim.sorunu şöyle açıklayayım.
    usr5455 access point in wireless şifresini bilmediğim için arayüzüne girip yeni bir şifre atamak istiyorum ancak arayüzüne giremiyorum.
    kablo ile pc-access point arası bağlantıyı yaptıktan sonra explorerdan 192.168.1.1,1.2,2.1 vb gibi ıp adreslerini deneyerek arayüze girmeye çalıştım ancak olmadı.daha sonra ağ bağlantılarından yeni bir ip atadım.
    ip adresi:192.168.1.1
    alt ağ maskesi:255.255.xx
    varsayılan ağ maskesi:192.168.1.1
    dns:192.168.1.1

bu şekilde denedim ancak yine başarılı olamadım.daha sonra access point e reset atmayı denedim.usr web sayfasında 10 sn basılı tututunuz diyor ancak ben 10-30-60 sn olarak yine denedim ancak reset düğmesine basınca ışıklar sönüyor ve elimi çekmeden(düğmeye basılınca)de ışıklar yanmıyor.bu şekilde reset atıp atamadığımı anlayamıyorum ve nasıl anlayabilirim...???(hard reset i de denedim ancak 30 sn basılı tuttuktan sonra ışıklarda bir değişiklik olamdığı için 30 sn daha basıp çekme işlemini deneyemedim)

daha sonra başka bir alternatif olarak usr web sayfasından '' USRobotics Network Device Locator '' adlı programı indirip kurdum.burada da program 192.168.1.64 ip adresini buluyor ancak bu ip den de arayüze giremiyorum.

bazen ise program hiç ip bulamıyor ve başlat menüsündeki ağ bağlantı işareti ünlem işareti veriyor.

bu sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar.br fikri olan lütfen yardım etsin.
    teşekkürler.

• bir kere 192.168.1.1 ataman yanlış.bırak otomatik bulsun.sonra o dediğin programla taradığında 192.168.1.64 ü yeniden bulacak mı bakalım.eğer bulursa orayı dene.bence 192.168.1.1 gibi bir adreste olur genellikle.bir de şu sayfayı incele

http://www.usr.com/support/5455/5455-tr-ug/config.html#login

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zencefi1 -- 31 Temmuz 2009; 19:56:49 >
  • hocam otomatik ip dedim ve başlat menüsündeki ağ bağlantısında ünlem oluştu ve o programdan hiçbir ıp bulamadı
  • reset düğmesi mi var iğne gibi birşey sokabileceğin ufak bir delik mi var.eğer delik varsa orada 30 sn beklet.
  • hocam mesajımı okursan o dediklerinin hepsini denedim.10sn 30sn 1 dk da tutsam bir değişiklik olmuyor.
    30 sn bekledikten sonra ışıklar tekrar kendiliğinden yanacakmı?bende elimi çekmediğim sürece ışıklar hala sönük durumda oluyor
  • bazı modemlerde ap için yetki verilmesi gerekiyor
    eğer yetki kapalı ise ap'lere ip vermiyor
  • • Modeminizi kapayın.
    • Reset tuşuna modem kapalıyken basın ve o şekilde tutun.
    • Modemin power düğmesine basıp açın ama diğer taraftan reset tuşuna basmaya devam edin.
    • Bir kaç saniye daha bu şekilde resete basılı durun ve resetten elinizi çekin.

Bu işlemlerden sonra modeme bağlanmayı deneyin.Muhtemelen modemin firmware yükleme ekranına ulaşmış olacaksınız.USR nin sitesinden ilgili firmware dosyasını indirin ve modeminiz update edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluecry

• Modeminizi kapayın.
    • Reset tuşuna modem kapalıyken basın ve o şekilde tutun.
    • Modemin power düğmesine basıp açın ama diğer taraftan reset tuşuna basmaya devam edin.
    • Bir kaç saniye daha bu şekilde resete basılı durun ve resetten elinizi çekin.

Bu işlemlerden sonra modeme bağlanmayı deneyin.Muhtemelen modemin firmware yükleme ekranına ulaşmış olacaksınız.USR nin sitesinden ilgili firmware dosyasını indirin ve modeminiz update edin.

hocam bendeki sorun access point te.pikatel combo max modem de asus swich hub a oradan da access point üzerinden yayın yapacağım.
  • arkadaşlar bu cihazda böyle bir sorun ile karşılaşan yokmu.yada herhangibir access point in ip adresini öğrenen bir program yok mu.bu access point in kurulum cd sine sahip olanlar upload edebilirmi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.