Şimdi Ara

usr 9106 adsl modem wireless sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • usr 9106 adsl modemde wriless özelligi kendiliinden devre disi kaldi..
    wep kontrol panelde wireles özelligi ve ayarlari artik gözükmüyor.
    ayr1ca easy configurasyon program1nda wireless devre disi gözüküyor.
    yazilim güncellesmeside yapmama karsin düzelmedi. ADSL baglantisi sorunsuz çalisiyor ne yapabilirim? modem arizali olabilirmi?

• oralarda bir yerde olacak ama saklaniyor olmali.

nasil memnun musun hocam, guzel modem mi? alalim mi bize de tavsiye ediyor musun?
  • güzel olmasına güzel 6 aydır hiç kapatmadan kullanıyorum ancak wireles özelliği 2 gündür çalışmıyor bu da canımı sıktı daha önce linksys kullanıyordum devamlı hattan düşüyor ve çok ısınıyordu..
    bu arada soruna ilişkin bilgisi olan varsa bekliyorum.
  • Servise gönder. Başka bir problem olabilir
  • Teknik problem var servise gönder...
  • disable olmus olmali? popup'lari kapatip, kullanici ara yuzune gir bir daha bak. yok ise, reset at modeme. yeniden eski firmware'i kullan. ayarlarini yenile. tabi bunlari ethernet ile yapiyorsun. sonra yeniden son firmware'i kullan istersen. belki ebeleyebiliriz ayrica, nis gibi birseyler kullaniyorsan disable yap. ve o sekilde bak. nis bazen block'e ediyor kafasina gore ve bazi satirlara giremiyorsun..
  • galiba modemin hardware problemi var...
    yazılım ile firmware ile çözemedim..
    wireless modemim kablolu modem oluverdi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gbcomp

galiba modemin hardware problemi var...
    yazılım ile firmware ile çözemedim..
    wireless modemim kablolu modem oluverdi..

dedik ya teknik bir problem var servise gönder...
  • servise göndermek sorun değil ancak servisin kaç gün sonra bana döneceği sorun olan...
    bu nedenle biraz daha araştırmalara devam edip son çare servise göndermeyi düşünüyorum.
    modemin diğer tüm fonksiyonları normal. ancak web kontrol panelde wireles ap menüsü çıkmıyor bir şekilde wireles özelliği deaktif olmuş menü olmayınca aktif hale getiremiyorum donanım arızası bile olsa kontrol menüsünün yerinde durması gerekmezmi?
  • Telnet bilgin varsa bir dene derim.. Dos komutlarıyla belki aktif hale getirebilirsin. ifconfig diye bir komut var belki işine yarar... Benim çok geniş bilgim yok..Olan varsa belki bu yolla çözülebilir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.