Şimdi Ara

usr 9106 wireless ag kurma-sifreleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 2 gunden beri ugrasıyorum bir laptop bir desktop var internete sorunsuz giriyorum fakat ag kuramadım aralarında birde sifrelemeyi yapamadım yardım ederseniz sevinirim
    simdiden tesekkurler...

• Biraz daha açık yazarsan belki yardım edilebilir. Mesela ayarlarını nasıl yaptın, bağlantı şekli nedir, kullandığın işletim sistemi nedir falan filan..
    Ağ problemini çözdükten sonra ağ kartlarının ayarlarından şifrelemeyide yaparsın. Bütün kartlarda çalışacak olan şifreleme wep şifrelemesi sanırım. Mesela 64 bit yerine geçen bir ascii cod yada hex sayı giriyorsun. Bu senin şifren oluyo. Aynısını karşı taraftaki kablosuz alıcıdada yapınca şifreleme olmuş oluyo. Belki biraz basit oldu ama ayrıntıya da girilebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akdogannazim

Biraz daha açık yazarsan belki yardım edilebilir. Mesela ayarlarını nasıl yaptın, bağlantı şekli nedir, kullandığın işletim sistemi nedir falan filan..
    Ağ problemini çözdükten sonra ağ kartlarının ayarlarından şifrelemeyide yaparsın. Bütün kartlarda çalışacak olan şifreleme wep şifrelemesi sanırım. Mesela 64 bit yerine geçen bir ascii cod yada hex sayı giriyorsun. Bu senin şifren oluyo. Aynısını karşı taraftaki kablosuz alıcıdada yapınca şifreleme olmuş oluyo. Belki biraz basit oldu ama ayrıntıya da girilebilir.

işletim sistemim xp kablosuz ag kurmak istiyorum usr 9106 modemim var internete iki bilgisayarımdanda girebiliyorum fakat dedigim gibi ag kuramadım
    diger dediklerinide pek anlayamadım..
  • Arkadaşım,
    www.emuleturk.com da Ağ Kurma sekmesine tıklarsan temel bilgileri içeren bir alıntı bulacaksın. Sana faydası olabilir.

Meret ;)
  • ağ bağlantılarına gelip \\pc adı yada \\10.0.0.x (laptop'un ip'si) yazarak makinaya erişebilirsin ancak bi klasöörü paylaşıma açman gerekli
    şifreleme için modemin ayarlarından wireless kısmında girdiğinde bulabilirsin. sonra girmiş olduğun şifreyi laptop'un wireless ayarlarında bulduğu access point için gireceksin yoksa nete giremezsin cihaza bağlanamazsın
  • peki ben mac filtre yaptım bunun faydası olmazmı korumazmı benim agımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butcher boy -- 2 Ekim 2005, 13:52:29 >
  • korur üstüne şifre koyarsan daha sağlam olur mac changer'lar var çünkü
  • nasıl yapıorum bu sifrelemeyi wep sifrelememi bi anlatırsan sevinirim..
  •  usr 9106 wireless ag kurma-sifreleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atasoykcomputer -- 2 Ekim 2005, 15:05:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellmaster

Tkip+Aes ne ya? Benim modemde bu yok. (Zaten Aes'i seçince bağlantı kopuyor.)
    Software Version: 0844_042105-2.14L.01A.A2A015i.d15h
    (9106_USR96345GW_Release.2.5.bin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 2 Ekim 2005, 16:18:11 >
  • bağlantı kopması normal çünkü pc'de girmiş olduğun wep şifresini wireless'in ayarlarında yazacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atasoykcomputer -- 2 Ekim 2005, 17:06:02 >
  • Windowsun değil USR nin (5416 PCI) progrmını kulanıyorum. Tkip veya Aes seçeneği yok. Şifreyi girsemde durum değişmiyor.
  • WPA yerine WEP kullanın artık WPA Öldü öldü
  • o zaman servislerden wireless zero config'i aç başlangıçta bulunur ve wireless'ın programını başlangıçtan kaldır. en sonunda wireless'ın özelliklerine grip windows'un bu cihazı kontrol etmesine izin ver
  • quote:

Orjinalden alıntı: General

WPA yerine WEP kullanın artık WPA Öldü öldü

Tersi olmasın?
  • arkadaşlar selam benimde bir sorum olacak, yeni bir 9106 modem aldım adsl başvurusunu da yaptım, telekomdan bana modem üzerindeki adsl ışığı yanıyorsa hattınız bağlanmış demektir dendi, dün baktım modemde adsl ışığı yanıyor bunun üzerine laptopu açtım hemen gördü zaten modemi cd yi taktım ve kurulumu gerçekleştirdim, easy configurator programı açıldı, ilk gelen ekrandaki default kullanıcı ve şifreyi değiştirmeden oturum açmaya çalıştım fakat bir türlü olmadı, şifreyi kendim girdim yine olmadı, sonra adsl yardım hattını aradım çıkan kişi şu an hattın aktif olmadığını söyledi, hat aktif olmadığı için mi ilk giriş ekranını geçemedim acaba, yardımınızı rica ediyorum, saygılar.
  • kaansa alakasi yok oraya admin admin yazicaksin yanikullanici adi admin sifre admin ondan sona giriceksin eger ayni yeri soyluyorsak eger oyle aktiflik falan yok daha 2 gun once kurdum daha adsl yoktu girdim her yerine yaptim ayarlarini tabii wireless degildi ama bisey farketmez
  • selam, ya bende öle olmaması gerektiğini düşünüyorum ama daha o ilk adımı geçemedim admin-admin kısmını yani, oturum aç diyorum default ip adresini yazıp hata veriyor bağlanmıyor, kablosuz network ayarlarında yapılması gereken bir şeyler var mıdır?
  • arkadaşlar ben hex sisteminde şifreleme nasıl yapılır onu öğrenmek istiyorum.bu wireless modemler için kullanılanlar varya onlar için.bu konuda bilgisi olan arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.