Şimdi Ara

USR 9107

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar USR 9107 modemde nedense Modeme ulaşamıyorum,arayüze ulaşmak için bir çabam olduğunda öyle kalıyor ve bu sürede ping de atamıyorum,sorun neden olabilir?Diğer bir sorun ise Router ve Adsl ışıkları yanmasına rağmen internetin kopması,en son firmware updateleri yapmama rağmen bir düzelme olmadı,sorunum sadece bazen modemi kapatıp tekrar açınca düzeliyor?Yardım lütfen

• Kimse bana bu konuda yardımcı olamıyacak mı ?
  • 192.168.1.1 yazıp girmeye çalıştınmı canım....
  • benimki biraz geç giriyor ama bağlantı durumunda sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: whamg

192.168.1.1 yazıp girmeye çalıştınmı canım....

Sence başka nereden girebilirim arkadaşım?Modem'e reset attıktan sonra bir süre ulaşabildim ama şimdi gene durum aynı,her defasında fabrika ayarlarına mı dönecem?
  • Bendede aynı modemden var.
    Yeni firmware yüklediysen eski EasyConfigurator 2.5 ile modem menüsüne ulaşamıyormuşsun.
    İstersen en son sürüm olan EasyConfigurator 2.61 'ü yükle usr'nin sitesinden.
    Bu arada bende firmware versiyon 1.0 dan 1.4'e yükselttim dün akşam. Artık emulede uzun süre kullanınca duraklama, kesilme olmaz birdaha insallah. Ama bu yeni firmware(1.4) otomatik dns almada biraz yavaş kalıyor, bir müddet sayfalar falan açılmıyor bu yuzden. Bu dns sorunu belkide telekomdan kaynaklı bölgesel bir sorun olabilir, o yuzden yeni firmwareyi hemen karalawmış olmayayım.

Modemin siteside :http://www.usr-emea.com/support/s-prod-template.asp?loc=trky&prod=9107

• EasyConfigurator 2.61 'i yükledikten sonra Firmware update'i yaptım ama modemi kapatıp açmadan arayüze hala ulaşamıyorum ve diğer sorunum ise link ışığında bir değişiklik olmadıı halde internet bağlantım kopuyor aslında tam olarak kopma değil çünkü o haldeyken upload yapabildiğim halde hiç bir şekilde download yapamıyorum,hiç bir şey fayda etmedi bu probleme,yardımlarınıza açığım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dealp -- 3 Haziran 2006; 20:44:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZTE ZXHN H168A V2.1 VDSL Modem
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben 2 gündür yeni firmware kullanıyorum ve senin yaşadıgın sorunların hiçbirini yaşamadım. 192.168.1.1 den rahatlıkla modem arayusune ulaşabiliyorum. Baglantıda kopmada hiç olmadı, 2 gündür modem açık. Benim modem bu arada çok ısınıyor, üzerine elimi koyunca baya sıcak yani. senin modemde ısınıyormu benimki gibi?

Bu konuda pek bilgili olmadıgım için sorununun ne oldugunu ve çözümünü bilemiycem. Ama modem arayüzüne girince adsl statistics kısmındaki Attenuation (dB): (hattaki parazit) degerlerin çok yüksekse baglantın bu yüzden kopuyordur belki. Bendeki degerler 17 - 7 olarak görülüyor şuan.

Eger sorun yaşamaya devam edersen 2agustos 2005 tarihli eski firmware'yi yükle.Ozaman belki sorunun düzelir.
  • Evet benim modemimde çok ısınıyor ve modemim 7/24 açık,Yaklaşık 5 aydır 10 dakikalık bir elektrik kesintisi süresi dışında hiç kapatmadım(interface 'e ulaşamadığım zamanlarda yaptığım aç-kapalar hariç),aşırı ısınmadan dolayı bir sorun olabilir mi?Pasif soğutucu mu takayım modeme:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dealp -- 4 Haziran 2006; 20:23:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.