Arkadaşlar usr 9108 modemimi bagladıgım zaman msn giremiyorum 80072745 hatası veriyor.Pikatel combomax modem var onu baglıyorum giriyor msn.Bu neden olabilir.Ayrıca usr 9108 modemin adaptörü cok ısınıyor bu normal mi acaba?Bu modemi kullanan yada bu hatayı bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
MSN hatası hiç almadım, adaptörü ve modemin kendisi baya ısınıyor, ama herhangi bir sorun çıkarmadı bana....
modemin saat tarih ayarlarını kontrol edermisin ayrıca 9108 ler baya sorunlu. adaptör turkiye şartlarına uygun değil. adaptörü original ise kesin değiştir.
İp de sorun var otomatik oldugundan çakışma oluyomuş ip elle girdim düzeldi sorun.Sadece ısınma var modem de ve adaptör yanıyo resmen Adaptörü degiştirsem iyi olcak gibi tavsiyeniz var mı bu konuda?
volt ve amper değerleri aynı olan kaliteli bir adaptör alabilirsin. . hatta amper değeri biraz daha fazla olsun. bu ihtiyaç duyulan amperi fazlasıyla karşılayacaktır. alırken adaptörü yanında götür uç kısmı aynı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: emrecorduk
İp de sorun var otomatik oldugundan çakışma oluyomuş ip elle girdim düzeldi sorun.Sadece ısınma var modem de ve adaptör yanıyo resmen Adaptörü degiştirsem iyi olcak gibi tavsiyeniz var mı bu konuda?
Bu SMPS özellikli adaptörler varmış onlardan bakıcam.Voltajın yada akımın yüksek olması modemde ısınmaya yol açar mı?