ÖNCELİKLE MERHABA BANA ACİL YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM KONUYU YANIS YERE ACTIYSAM ÖZÜR DİLERİM YERİ BİLMİYORDUM - TTNET ZyXEL VMG3312-B10B MARKALI MODEMİMDE ARIZA VAR SORUN RESET ATARKEN MODEM KAFAYI YEDİ RESET ATMADI POWER YANMIYOR İNTERNET KIRMIZI YANIYOR WAN SÜREKLİ YANIYOR BUNUN İCİN NAPMAM GEREKTİNİ SÖYLERSENİZ ŞİMDİDEN COK TŞK EDERİM FOTOLAR ALT KISIMDA
önce adaptörü kontrol edin aynı özellikte farklı adaptör deneyin..
computeron
kullanıcısına yanıt
farklı bir adaptorum yok ?
modemi bozdunuz galiba aynı model başka adaptor bulunuz deneyiniz
KralCocuk44K
kullanıcısına yanıt
adaptor ile ne alakası var anlamadım ben adaptorde sorun olsa diyer ısıklarda yanmaz degilmi
xahmet584b1X
kullanıcısına yanıt
adaptorlerin amper değerleri felan vardır bunlar uyuşmazsa böyle sıkıntılar yapabilir orjinal adaptoru bozdunmu yani yeni adaptor ilemi bu sorunu yasıyorsun yok orjinali ise yüksekten yere düştümü düştüysede böyle yapar inşallah modemi bozmamış olsun
KralCocuk44K
kullanıcısına yanıt
farkında degilim düştümü düşmedimi de modemin arkasından reset atarken pover kırmızı oldu sora düzeldi modem sora gece uyuyordum modemin adaptorunu cıkardım sabah taktım böyle oldu
adaptör orjinal mı yani modemin içinden çıkan adaptörmü
KralCocuk44K
kullanıcısına yanıt
evet ojrnal
xahmet584b1X
kullanıcısına yanıt
evin başka prizlerinde denermisiniz
KralCocuk44K
kullanıcısına yanıt
hepsinde denedim hepsi aynı
KralCocuk44K
kullanıcısına yanıt
Tmm Servis e yolamıyımı ????
xahmet584b1X
kullanıcısına yanıt
tabiki garantisi varsa hemen gönder
KralCocuk44K
kullanıcısına yanıt
20 gün fln onu beklemek istemiyorum :(
xahmet584b1X
kullanıcısına yanıt
kullanıcı hatası diyip geri yollamasıda promosyon olur bir elektronikçiyede verebilirsiniz onunda gelmesi 1 hafta kadar sürebilir 40 50 liraya yeni modemde alabilirisiniz
KralCocuk44K
kullanıcısına yanıt
benim modem telefonsuz 150 TL DEGERİNDE :( ve su aralar param yok alalı 1 yıl olmadı ttnet e versek bişey yapamazmı
xahmet584b1X
kullanıcısına yanıt
ttnet tekni servis işleriyle uğraşmıyor ustam sen götür bir elektrik elektronikçiye onlar bir hal çare bulurlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme