Şimdi Ara

zyxel VMG3312-B10B Modemi Resetleme riskli bir iş midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zyxel Türkiye Servis Sağlayıcı Destek Sayfası
    VMG3312-B10B Modemi Resetleme Adımları
    https://spdestek.zyxel.com.tr/hc/tr/articles/360018132691-VMG3312-B10B-Modemi-Resetleme-Adımları

192.168.1.1 de kullanıcı adı şifreyi hatırlayamıyorum. internet hızım 50 bit olması gerekirken 5 lerde. belki de modemin firmware i güncellersem düzelir diye düşünüyorum.
    ya herkes evde diye bu kadar düştü anlamıyorum.

şimdi benim sorum. bu şekilde hard reset yaparsam kulannıc adı ve şifre olarak admin ve ttnet mi isteyecek? ondan sonra da modemin arkasında yazan şifre mi yazılacak?

bu riskli bir işlem midir? bir de karantina süreci zaten eve ttnet tamircisi filan alamam. böyle devam mı edeyim ? yoksa basit bir işlemse hard reset yapayım mı sizce?

teşekkürler

• reset yerine toplu iğne koyarsan 10 sn beklersen hafızası silinir 192.168.1.1 girip admin turktelekom giriş yapıp wan ayarındaydı sanırım orda kadı@ttnet ve şifre girmen lazım bu arada belirttiğiniz modemle 50mbps internete sahipte olsanız wifi max 35-37 çeker 5ghz desteği olmadığından yani wifide 50 mbps kullanmak için 5ghz destekli modem satın almalısınız. sizdeki modem sadece 2.4 ghz frekans destekliyor diye biliyorum
    5ghz destekli modemler 350tl civarında tp-link vr300 falan var en uygunlarından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmra123 -- 11 Nisan 2020; 23:58:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • admin
    ttnet
    Yada
    admin
    turktelekom

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim toplu iğne ile reset atarsan admin adminde olabilir. Benim sana önerim şu olur bende senin gibi kuvvetli bir internet hızım vardı ama modemimin 5ghz özelliği yoktu. Gittim modem aldım v şuan çok memnunum. Sanada tavsiye ederim. Zyxel 3625T20A 1200 mbps veri aktarım hızı Tplink Vr300 den çok çok daha iyidir. Al kafan rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loucorei

Kardeşim toplu iğne ile reset atarsan admin adminde olabilir. Benim sana önerim şu olur bende senin gibi kuvvetli bir internet hızım vardı ama modemimin 5ghz özelliği yoktu. Gittim modem aldım v şuan çok memnunum. Sanada tavsiye ederim. Zyxel 3625T20A 1200 mbps veri aktarım hızı Tplink Vr300 den çok çok daha iyidir. Al kafan rahat olsun.
    5 ghz özelliğinin ne gibi faydası olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin evinde 2 farklı ağ oluşturuyor. Biri 2.4 ghz diğeri 5 ghz. 2.4 ghz stansart 300mbps kablosuz alanda veri aktarım hızına sahip. 5ghz ise 1200 mbps ye kadar çıkabiliyor. Yani şöyle söyleyim 5ghz olan wifi bağlandığın zaman (5 ghz e bağlanman için telefonunun bilgisayarının da 5ghz desteği sağlaması gerekiyor) adeta telefonuna nodemden kablo çekmiş gibi iyi performans görürsün özellikle oyunlarda performansın artar çünkü ping problemin ortadan kalkar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.