Şimdi Ara

USR Wireless USB Adapter çok ısınıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evde wi-fi ağı kurarken pc lere 802.11g desteği vermek için U.S. Robotics 805422 model usb sitck adapter aldım. Sorunsuz bir kurulumdan sonra aleti bilgisayara taktım ama alet o kadar çok ısındı ki korkumdan çıkarttım. Daha sonra tekrar taktım ve sıcaklığını ölçtüm, küçücük şey 50 derece santigratın üstüne çıkmıştı bile. Ve bu sıcaklık daha data transferi yapmama rağmen böyle...

acaba bu normal mi yoksa benim aletlerde bir sorun mu var?

ayrıca şöyle bir problemim var. aleti taktım bir başka wi-fi ağı keşfetti. sinyali düşükte olsa kullandım bir kaç dakika daha sonra alet pc den çıkarılmış gibi oldu ve usb aygıt tanımlanamıyor hatası verdi windows... bu anonim wi-fi a bağlanmazsam bu sorun olmuyor. bunun sebebi nedir?

• usrların çok ısınma problemleri oluyor onun için sen çok ısındığında çıkar benim modemimde bazen çok ısınıyor ben o zaman kapatıyorum yoksa yanabilir
  • Bu sticklerin ısınması normaldir..Ama 50 santigrat anormal olabilir ki daha data transferine başlamamışsın.. sorununun üretici firma ile paylaş.. Eğer çözüm getiremezlerse stickin ücerine iki tane aliminyum levha sar. Şaka değil ciddiyim.. Isıyı dağıtıcı özelliği olduğundan işie yarayabilir...

Ssaygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.